Komplet skiområde for alle
Del
Vælg mellem 34 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i La Tzoumaz
Pæn ferielejlighed til 4 personer i La Tzoumaz, "Appartement Bellevue". Fantastisk beliggenhed, kun 50 m fra skiområdet Verbier/Quatre Vallées. Udsigt over Rhone dalen. Emne nr. 352-CH-1918-01.
Sammen med Veysonnaz, Thyon, Verbier og flere andre byer er La Tzoumaz en del af systemet de 4 dale - et af Europas største og mest komplette skiområder. Alt i alt et område med masser af godt skiløb og fine aktivitetsmuligheder, for de kræsne, men også for familier.

Skiferie La Tzoumaz – Komplet skiområde for alle

Sammen med Veysonnaz, Thyon, Verbier og flere andre byer er La Tzoumaz en del af systemet de 4 dale - et af Europas største og mest komplette skiområder. Sammen tæller de i alt 400 km pister i alle sværhedsgrader og over 100 lifte. Skiløbet ligger fra 1.500 til 3.300 meter, det sikrer et stabilt klima med meget fine sneforhold og den eftertragtede puddersne.

Der er perfekt skiløb her pga. gode østvendte pister. Alt i alt et område med masser af godt skiløb og fine aktivitetsmuligheder, for de kræsne, men også for familier. Området har desuden hyggelige småbyer i typisk schweizisk stil.

Udover præparerede pister byder området ved La Tzoumaz også på god off-piste, flere snowboardparker samt boardercrossbaner. Selvom skiferie i de 4 dale primært er berømt for sine enestående alpine udfordringer, er der også fine faciliteter til de mindre øvede og gode muligheder for at dyrke langrend på de i alt 80 km løjper fordelt over alle dalene.

Her får du overblikket over mængden af hytter til leje La Tzoumaz

Vil du også nyde fordelene ved en afslappende skiferie i en skøn hytte eller ferielejlighed La Tzoumaz? Så skal du bestille familiens hytte La Tzoumaz på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt den hytte, der sikrer jer en afslappet ferie La Tzoumaz.

Lej sommerhus La Tzoumaz

Hos os er udlejning af sommerhuse La Tzoumaz nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus La Tzoumaz eller den feriebolig La Tzoumaz som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af hytter La Tzoumaz

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når det drejer sig om udlejning af hytter La Tzoumaz. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Skiferie Wallis

    Wallis er hjemsted for en perlerække af de mest populære skisportssteder i Schweiz. Her findes Matterhorn og 50 andre bjerge, der rejser sig mere end 4000 meter op mod himlen. Om sommeren er området ideelt for vandrere.
    Feriehus til 2 personer i Wallis
  2. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.