Flot beliggenhed, betagende panorama
Del
Vælg mellem 176 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Veysonnaz
Enkelt indrettet 1-værelses lejlighed til 2 personer i Veysonnaz, kun 300 m fra svævebane, restauranter og butikker. Emne nr. 251-VAZ260.
Den hyggelige bjerglandsby Veysonnaz ligger i de schweiziske alper med smukke panorama-udsigter over den frodige Rhône-dal, hvor vinmarkerne gror op ad skråningerne. Veysonnaz hører med til skiområdet de 4 dale, med masser af pister i alle sværhedsgrader.

Skiferie Veysonnaz – Flot beliggenhed, betagende panorama

Værd at bemærke er den længste piste med sine 18 km! Udover de præparerede pister findes der 78 km afmærkede skiruter, hvilket er udfordring nok til selv de bedste skiløbere. Der er flere aktiviteter i byen, og 80 km langrend i hele området.

Veysonnaz er garant for en dejlig ferie med frisk bjergluft, fysiske aktiviteter under åben alpehimmel, lækker mad og smukke panoramaudsigter. Området er desuden et slaraffenland for folk, der elsker store naturoplevelser iført vandre- og cykelsko.

Her kan man muntre sig med godt 300 km mærkede vandre- og cykelruter på forskellige niveauer. Særligt vandreturen langs den gamle vandingskanal ’Bisse de Vex’ er afholdt af vandrere i alle aldre. I Veysonnaz kan du også udforske de 4 dale på mountainbike.

Her får du overblikket over mængden af hytter til leje Veysonnaz

Vil du også nyde alle fordelene ved en hytte Veysonnaz? Så skal du bestille jeres hytte eller ferielejlighed Veysonnaz på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig den hytte, der sikrer jer en afslappet skiferie Veysonnaz.

Lej sommerhus Veysonnaz

Hos os er udlejning af sommerhuse Veysonnaz nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Veysonnaz eller den feriebolig Veysonnaz som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af hytte Veysonnaz

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til udlejning af hytter Veysonnaz. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Skiferie Wallis

    Wallis er hjemsted for en perlerække af de mest populære skisportssteder i Schweiz. Her findes Matterhorn og 50 andre bjerge, der rejser sig mere end 4000 meter op mod himlen. Om sommeren er området ideelt for vandrere.
    Feriehus til 2 personer i Wallis
  2. Sommerhus Schweiz

    Schweiz er et naturparadis både om sommeren og om vinteren. I den kolde årstid venter alpint skiløb på alle niveauer på pister i verdensklasse. Om sommeren kan man nyde det fantastiske bjerglandskab på vandre- og cykelture.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i Samnaun.