Lej et privat udlejning af sommerhus Øster Hurup - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat udlejning af sommerhus Øster Hurup. Du kan nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.

Lej dit privat udlejning af sommerhus Øster Hurup her!

Vi har huse til alle, og der er hundrede prisgaranti på dem alle. Derfor vil du altid være helt sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit privat udlejning af sommerhus Øster Hurup hos os.

Tips til området:

Et privat udlejning af sommerhus Øster Hurup skaber ikke alene rammerne om en skøn ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne privat udlejning af sommerhus Øster Hurup får I jo også adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som venter i ferieområdet.. Herunder kan I se mere om, hvad andre gæster i denne skønne del af landet har syntes godt om:

Dejligt roligt område med kort vej til en dejlig børnevenlig strand.

let tilgang til strand, og til centrum af Øster Hurup.

dejligt roligt område med gå-afstand til by og strand

Meget fint område. God lille by, med de forretninger og mulighed for underholdning, som vi havde brug for. Meget fin strand og badeforhold, lige som der er god mulighed for gå ture i naturen langs stranden.

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat udlejning af sommerhus Øster Hurup, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Rigtig venlig betjening

Nem og overskuelig. En virkelig nem og overskuelig bookingside, som giver mulighed for at søge efter præcise ønsker. Vil med sikkerhed blive benyttet igen.

nemt og let

Andre artikler om Øster Hurup

 • Sommerhus Øster Hurup

  Øster Hurup er et stort og meget velbesøgt sommerhusområde ved Ålborg Bugt, ca. tre kvarters kørsel fra den nordjyske hovedstad. Glæd jer til en rigtig fin badestrand, et veludstyret badeland, flot natur omkring jer og masser af muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder.
  Sommerhus til 6 personer i Øster Hurup
Vis alle artikler om Øster Hurup

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.