Lej et poolhus Øster Hurup havn - Her er huse til alle
Del
Et poolhus Øster Hurup havn er den fuldendte ramme om en dejlig ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit poolhus Øster Hurup havn her!

Vi har huse til alle, og der er 100 procent prisgaranti på dem alle sammen. Derfor kan du altid være sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit poolhus Øster Hurup havn hos os.

Tips til området:

Et poolhus Øster Hurup havn skaber ikke alene rammerne om en uforglemmelig ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne poolhus Øster Hurup havn får I desuden adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Her kan I se mere om, hvad tidligere feriegæster i denne skønne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Meget fint område. God lille by, med de forretninger og mulighed for underholdning, som vi havde brug for. Meget fin strand og badeforhold, lige som der er god mulighed for gå ture i naturen langs stranden.

Dejligt område.

Tæt på vand og by.

Vi fandt meget rav

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus Øster Hurup havn, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders vurderinger af Sommerhussiden

Som man kan forvente

nemt og OK

Andre artikler om Øster Hurup

 • Sommerhus Øster Hurup

  Øster Hurup er et stort og meget velbesøgt sommerhusområde ved Ålborg Bugt, ca. tre kvarters kørsel fra den nordjyske hovedstad. Glæd jer til en rigtig fin badestrand, et veludstyret badeland, flot natur omkring jer og masser af muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder.
  Sommerhus til 6 personer i Øster Hurup
Vis alle artikler om Øster Hurup

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.