Storslåede naturscenerier
Del
Vælg mellem 2.809 sommerhuse Destinationer under Norge
Sommerhus til 2 personer på Ingarö.
Lille hyggeligt sommerhus til 2 personer i Stockholms skærgård på Ingarö med stor terrasse og 400 m til havet med gode bademuligheder. Emne nr. 148-S44989.
Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. Her venter storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber - og nogle af Europas bedste skisportssteder.

Sommerhus Norge – Storslåede naturscenerier

Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. Det er et af de tyndest befolkede lande i Europa.

I store dele af Norge finder man storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber. Vestkysten af det sydlige Norge og hele kysten langs Nordnorge omfatter nogle de mest imponerende kystudsigter i verden. ’National Geographic’ har udnævnt de norske fjorde som verdens største turistattraktion.

Norge har rige forekomster af olie og naturgas samt en række andre mineraler, foruden tømmer, ferskvand, vandkraft og fødevarer fra havet. Landet har det fjerdestørste BNI pr. indbygger i verden, især som følge af de rige olieforekomster, der har gjort Norge til den største olie- og gasproducent pr. indbygger uden for Mellemøsten.

Vestnorge byder på flere fascinerende naturoplevelser. For eksempel i form af Sognefjorden, nok verdens smukkeste fjord, med den storslåede udsigt fra klippen Preikestolen.

Buldrende fosser som Vøring- og Valurfossen, bræerne med Jostedalsbreen som den største gletsjer i Vestnorge. Her vil man overalt støde på Norges vartegn i form af stavkirker fra 1200-tallet.

Vestnorges hovedby Bergen frister med de karakteristiske trægavlhuse på Bryggen, som er med på UNESCO’s kulturarvsliste, og smalle gyder. Norges tidligere hovedstad ligger smukt mellem syv fjelde og fjorden.

Norsk storbyliv finder man i Oslo med shoppinggaden Karl Johan, Basarhallerne med specialbutikker, Aker Brygge samt et livligt café- og restaurantmiljø. Trods byens mange tilbud er den ikke større, end at man hurtigt kan komme i vildmarken.

Kører man fra Oslo mod nord ad motorvejen E6, når man landets hjerte i Midtnorge. Her venter fjelde, fosser, søer, dale og mange tinder. Flere af dem er over 2.000 meter høje. Mest kendt er Jotunheimen beliggende i nationalparken af samme navn. Nationalparkerne Rondane og Hardangervidda byder også på gode vandremuligheder og naturoplevelser.

Oplagt er det også at tage med verdens ældste hjuldamper til OL-byen Lillehammer ved indgangen til Gudbrandsdalen.

Om vinteren er et sommerhus i Norge perfekt som base for en skiferie. Her er alt fra langrendsløjper over børnevenlige bakker til slalompister og snowboardparker.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Norge

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Norge til den garanteret billigste pris? Så skal du booke jeres feriehus Norge på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Norge.

Lej sommerhus Norge

Hos os er udlejning af sommerhuse Norge nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Norge eller den feriebolig Norge som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Norge

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Norge. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Norge

  • Skiferie Norge

    Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. I store dele af Norge finder man storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber.