Hurtigst op ad bakken
Del
Vælg mellem 18 sommerhuse
Feriehus til 10 personer i Vrådal
Pæn bjælkehytte til 10 personer i Vrådal. Udsøgt kvalitet med fin beliggenhed i et lille hytteområde præget af fred og ro. Moderne møblering og indretning. Nær alpincenter. Emne nr. 143-N35635.
I det idylliske Vrådal kan hele familien få en dejlig ferie med mange timer på ski. Vrådal venter lige om hjørnet i mere end én forstand: Turen fra Danmark er kort, man kan bo tæt ved pisterne, og der er næsten ingen ventetid ved lifterne. Der er 16 km alpine pister og 35 km til langrend.

Skiferie Vrådal – Hurtigst op ad bakken

Vrådal har verdens første og Norges største ekspresstolelift med 8 sæder. Hurtig, effektiv og stort set uden kødannelser. Ingen ventetid giver som bekendt mere pistetid.

Nedfarterne veksler i sværhedsgrader, og der er fart over feltet til hele familien – men de fleste pister er dog venlige og rummelige, og mange af dem slutter i børneområdet, hvor hele familien kan samles efter turen.

Og om sommeren: Områdets to største søer, Nisser og Vråvatn, er forbundet ved hjælp af to sluser. Nissers 27 øer byder på gode muligheder for at bade, fiske, ro og padle i kano.

En picnic på øerne er en uforglemmelig oplevelse i en afslappende atmosfære. Den smukke natur i Vrådal gør stedet perfekt for vandring. Her kan man også deltage på guidede ture med veteranbåden M/S Fram, deltage på bæversafari, rideture, aktiviteter i vand eller leje cykel eller kano.

Hytter til leje Vrådal

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en hytte eller ferielejlighed Vrådal? Så skal du bestille jeres hytte Vrådal på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af hytter Vrådal i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du på kort tid finde nøjagtig den hytte Vrådal, som skal danne rammen om jeres skiferie Vrådal.

Lej sommerhus Vrådal

Hos os er udlejning af sommerhuse Vrådal nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vrådal eller den feriebolig Vrådal som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af hytte Vrådal

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når det kommer til udlejning af hytter Vrådal. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Norge

    Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. Her venter storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber - og nogle af Europas bedste skisportssteder.
    Sommerhus til 2 personer på Ingarö.