Super skiløb, men også plads til børn
Del
Vælg mellem 62 sommerhuse
Hytte til 6 personer i Hemsedal.
Stor hyggelig hytte til 6 personer med en rummelig og solrig terrasse med udsigt mod Hydnefossen. Hemsedalen har et at Norges største og mest populære skianlæg til alpin og snowboard samt mange fine langrendsløjper. Om sommeren et det et fint udgangspunkt for fiske- og cykleture samt golf. Emne nr. 143-N33019.
Hemsedal er et af de bedste steder i Norge at stå på ski. Her findes der varieret skiløb og skicentret har 24 lifter og 52 pister med forskellige sværhedsgrader fra de nemmeste grønne pister til de mest vanskelige sorte pister.

Skiferie Hemsedal – Super skiløb, men også plads til børn

Hemsedal er en lille fjeldlandsby, og et af de bedste steder i Norge at stå på ski. Sneforholdene er stabile og meget gode i Hemsedal fra november til maj hvert år, takket være Hemsedals placering i fjeldene halvvejs mellem Oslo og Bergen.

Der findes adskillige terrænparker, egnet til mange forskellige skiløbs- og snowboardniveauer. Parkerne i Hemsedal er kendte blandt snowboardere og ski-entusiaster over hele verden.

Børnenes eget område på Hemsedal Skicenter er det største i Norge. Dette er det perfekte sted for de små hvor de kan lære de grundlæggende teknikker eller for nybegyndere som ønsker at tage det stille og roligt. På børnenes område finder du også aktivitetsparken Gaupeland, hvor børnene kan lege i sneen, kælke eller prøve karrusellen.

Om sommeren er Hemsedal området perfekt til vandring, ridning, golf og selvfølgelig fluefiskeri i elven Hemsila. Oplev også de spektakulære vandfalde Rjukandefossen og Hydnefossen, sidstnævnte med et fald på 140 m.

Bredt udbud af hytter til leje Hemsedal

Vil du og familien have den bedste hytte eller ferielejlighed Hemsedal til den bedste pris? Så skal du booke jeres hytte Hemsedal på Sommerhus-siden. Her finder du let den hytte, der sikrer jer en afslappet skiferie Hemsedal.

Lej sommerhus Hemsedal

Hos os er udlejning af sommerhuse Hemsedal nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hemsedal eller den feriebolig Hemsedal som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Hemsedal

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Hemsedal. (Se reglerne).

Vi har et klart mål om altid at give vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Norge

    Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. Her venter storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber - og nogle af Europas bedste skisportssteder.
    Sommerhus til 2 personer på Ingarö.