Natur, byliv og oplevelser i top
Del
Slå to fluer med ét smæk når I både får sommerhuse i flot natur og nem adgang til Norges spændende hovedstad på samme tid. Tag turen op ad byens hovestrøg, Karl Johans gate, og nyd udsigten ud over byen og dens flotte omgivelser fra skihoppet ved Holmenkoll.

Sommerhus Oslo – Oplev byens bedste sider

Oslo ligger ved bunden af den langstrakte og smukke Oslofjord. Sejlturen ind mod byens havn ad den 100 kilometer lange fjord er utrolig smuk, og er faktisk en af attraktionerne ved Oslo. Klippeskær og øer bryder havets overflade og skaber flotte kontraster. Til sidst dukker selve Oslo op, midt i disse naturskønne omgivelser.

Det er netop i området syd for byen at de fleste sommerhuse i Oslo befinder sig. Derfor kommer I faktisk til at bo i de flotte omgivelser I kunne se fra færgen, blot 20-40 minutters kørsel fra Oslo centrum.På denne måde får I alle de bedste sider af Oslo: Skøn natur og nem adgang til bylivet.

Oslos hovedgade er Karl Johans gate, som strækker sig fra byens hovedbanegård til Oslo Slot. Undervejs støder I ikke blot på forskellige butikker og restauranter, men også på Stortinget, Nationalteatret, Oslo Domkirke og andre flotte bygninger.

Besøg også Akershus Slot og Fæstning, der har spillet mange vigtige roller i Norges historie siden den stod færdig i 1299. I dag huser den bl.a. Forsvarsmuseet og Norges Hjemmefrontsmuseum.

De højere luftlag kan I opleve når I tager turen til skihoppet ved Holmenkoll. Det karakteristiske skihop blev anlagt i slutningen af 1800-tallet – og mange ombygninger senere er det blevet Oslos vartegn.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Oslo

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Oslo til den garanteret billigste pris? Så bestil familiens feriehus Oslo på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Oslo.

Lej sommerhus Oslo

Hos os er udlejning af sommerhuse Oslo nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Oslo eller den feriebolig Oslo som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Oslo

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Oslo. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Norge

    Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. Her venter storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber - og nogle af Europas bedste skisportssteder.
    Sommerhus til 2 personer på Ingarö.