Perfekt vinterby
Del
Vælg mellem 164 sommerhuse
Feriehus til 5 personer i Lillehammer
Hyggeligt træhus til 5 personer i Lillehammer i et bilfrit område om vinteren. Gratis sauna i Fjellstuen ved siden af. Tre store skiområder i 25 km afstand, mere end 350 km vandre- og cykelstier. Emne nr. 171-38595.
Lillehammer er mest kendt som værtsby for Vinter-OL i 1994. I området, som er en del af Gudbrandsdalen, er der særdeles gode forhold for alle der står på ski, både langrend og alpine discipliner. Inden for en times kørsel fra centrum af byen findes 6 skicentre med til sammen 45 skilifte med 42 nedfarter.

Sommerhus Lillehammer – Perfekt vinterby

Ved siden af den moderne bymidte findes der også gamle huse og gårde, samt den langstrakte sø Mjøsa, Norges største indlandssø.

I selve byen har man blandt andet mulighed for at besøge Lillehammer kunstmuseum, der indeholder værker af blandt andre J.C. Dahl, Hans Gude og Adolph Tidemand.

Der findes også frilandsmuseet Maihaugen, der bl.a. har en tagspånhøvl og en husskruehøvl. Hunderfossen Familiepark har attraktioner for hele familien.

Om sommeren er der rig mulighed for at vandre eller køre på mountainbike.

Bredt udbud af hytter til leje Lillehammer

Vil du være sikker på at finde den bedste hytte eller ferielejlighed Lillehammer til den lavest mulige pris? Så book familiens hytte Lillehammer på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid den hytte, der sikrer jer en afslappet skiferie Lillehammer.

Lej sommerhus Lillehammer

Hos os er udlejning af sommerhuse Lillehammer nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lillehammer eller den feriebolig Lillehammer som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af hytte Lillehammer

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytterLillehammer. (Se reglerne).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Norge

    Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. Her venter storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber - og nogle af Europas bedste skisportssteder.
    Sommerhus til 2 personer på Ingarö.