Varieret skiterræn på to fjelde
Del
Vælg mellem 7 sommerhuse
Feriehus til 10 personer lige ved Geilolia alpinanlæg.
Hyggeligt feriehus til 10 personer lige ved Geilolia alpinanlæg. Flot område, hvor I kan stå på ski, cykle og vandre. Huset ligger midt mellem Bergen og Oslo med gode togforbindelser. Emne nr. 143-N33332.
I Geilo ligger oplevelserne bogstaveligt talt for éns fødder i form af to fjeldtyper. Med børneområder og boulevardbrede nedfarter til børn og begyndere på den ene side. Og på den anden side: Udfordringer og vovede nedfarter til dem, der ved, hvordan pisterne skal skæres.

Skiferie Geilo – Varieret skiterræn på to fjelde

Mellem Oslo og Bergen ligger fjeldlandsbyen Geilo, som tilbyder en masse aktiviteter. Der er i alt 35 km alpine pister og 220 km til langrend.

Desuden har Geilo Skicenter tre terrænparker med adrenalinkicks til både begyndere, øvede og eksperter. Mildt, vildt og varieret. Der er fri freestyle på snowboard og tilbud af international klasse. En skiferie i Geilo har det hele! Området er desuden kendt for kite-skiing i verdensklasse.

Geilo har 18 skilifte af forskellige typer, og en kapacitet på mere end 25.000 personer i timen. Der er sjældent kø. Skisæsonen varer fra begyndelsen af november til slutningen af april.

Om sommeren er der vandring, fiskeri og cykling.Til attraktionerne i Geilo hører et indblik i smedens håndværk. I dag sælges knive og redskaber fra Geilo over hele verden. Smedjen i Geilo huser et museum/temacenter, som viser Geilos jernindustris udvikling gennem 2.000 år.

Her får du overblikket over udvalget af hytter til leje Geilo

Vil du også nyde fordelene ved en afslappende ferie i en skøn hytte eller ferielejlighed Geilo? Så skal du leje jeres hytte Geilo på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af hytter Geilo i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig den hytte Geilo, som skal danne rammen om jeres skiferie Geilo.

Lej sommerhus Geilo

Hos os er udlejning af sommerhuse Geilo nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Geilo eller den feriebolig Geilo som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af hytte Geilo

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Geilo. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Norge

    Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. Her venter storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber - og nogle af Europas bedste skisportssteder.
    Sommerhus til 2 personer på Ingarö.