Norges største skiområde
Del
Vælg mellem 41 sommerhuse
Feriehus til 12 personer i Trysil
Eksklusivt feriehus til 12 personer beliggende i Trysil/Fageråsen. Boligarealet er på 170 m², stor naturgrund med dejlig panoramaudsigt. Emne nr. 143-N30633.
Trysil er Norges største og mest populære skisportssted, som er kendt for sine velpræparerede og lange pister. Der er skiløb i verdensklasse og dertil mange moderne og luksuriøse ferieboliger. Området byder på en samlet pistelængde på 71 km med i alt 31 lifter og 66 nedfarter.

Skiferie Trysil – Norges største skiområde

Trysil er ét stort skiområde. Tre sider af fjeldet er bundet sammen af lifter og pister. Hvis man skal fra den ene side til den anden, går det hurtigst med Hesten og Kanken lifterne, hvilke går op til 1.100 meter over havets overflade. Fra toppen kan man se milevis omkring.

Sæsonen starter tidligt i Trysil, og varer fra omkring den 1. november og indtil den 21. april. Heldigvis er sne aldrig et problem. Om nødvendigt kan Norges største og mest avancerede snekanon anlæg benyttes. Alt i alt betyder dette mere end 150 skidage.

Området er også meget børnevenligt; der er etableret tre store børneområder, hvor de små kan boltre sig i trygge omgivelser. Alle børnepister flader ud for enden og lifterne er nemme at tage, også for de mindste.

Kæmpe udbud af hytter til leje Trysil

Vil du og familien have den bedste hytte eller ferielejlighed Trysil til den bedste pris? Så skal du booke familiens hytte Trysil på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde netop den hytte, der skal danne rammen om jeres skiferie Trysil.

Lej sommerhus Trysil

Hos os er udlejning af sommerhuse Trysil nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Trysil eller den feriebolig Trysil som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af hytte Trysil

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytterTrysil. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Norge

    Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. Her venter storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber - og nogle af Europas bedste skisportssteder.
    Sommerhus til 2 personer på Ingarö.