Varieret skiløb for alle
Del
Vælg mellem 23 sommerhuse
Ferielejlighed til 3 personer i Norefjell
Moderne 3-værelses lejlighed til 3 personer i Norefjell, et luksus spa resort i en af de sydligste skisportssteder i Norge, kun 90 minutters kørsel fra Oslo. Boligerne ligger direkte ved skiliften. Stort wellness-område, som blev kåret som bedste spa i Norge. Emne nr. 219-NWG03501DYYYO.
Norefjell regnes som Oslos nærmeste højfjeld. I godt vejr kan man nyde udsigten over 40.000 kvadratkilometer af Norge. Ved Norefjell Skicenter findes 26 alpine pister, over 100 km km langrend, snowboardpark og børneområder - kort sagt noget for fleste.

Skiferie Norefjell – Varieret skiløb for alle

Sydøst for fjeldet Høgevarde ligger Norefjell Skicenter. Her finder man 26 alpine pister med en samlet længde på 26 km, cirka 120 km langrend, snowboardpark og særlige områder til børn.

Den længste alpinpiste er på 6.500 meter, med en højdeforskel på hele 1.010 meter. Norefjell har gode muligheder for kombineret skiløb af forskellige sværhedsgrader. Der findes undervisning i alle former for skiløb - også Telemark, hvis man vil prøve kræfter med dette. Der er desuden rig mulighed for at tage på guidede langrendsture i højfjeldet.

For snowboarderne er der en terrænpark med rails og big jumps. Norefjell har naturligvis godt med snekanoner, og spændende off-piste med store åbne fjeldsider og krævende skovkørsel til de mere eventyrlystne.

Norefjell tilbyder skiskole for både børn og voksne, og her er to spændende børneområder. Norefjell er en ideel destination for dem, som ønsker kort transporttid fra Danmark og som samtidig efterspørger mulighed for et varieret skiløb. Udover skiløb kan man i skoleferierne prøve aktiviteter som kanefart og hundeslædekørsel.

Hytter til leje Norefjell

Vil du sikre dig og familien den bedste hytte eller ferielejlighed Norefjell til den bedste pris? Så book jeres hytte Norefjell på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid den hytte, der skal danne rammen om jeres skiferie Norefjell.

Lej sommerhus Norefjell

Hos os er udlejning af sommerhuse Norefjell nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Norefjell eller den feriebolig Norefjell som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af hytte Norefjell

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste når det handler om udlejning af hytter Norefjell. (Se vilkår).

Kun den bedste service er god nok

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Norge

    Norge er kendt for den fantastiske natur med høje bjerge (fjelde), fjorde, uberørte landskaber, samt en lang og afvekslende kyststrækning helt op til polarregionen. Her venter storslåede og dramatiske naturscenerier og landskaber - og nogle af Europas bedste skisportssteder.
    Sommerhus til 2 personer på Ingarö.