Lej et sommerhus Møn privat last minute - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Møn privat last minute er den perfekte ramme om en afslappende ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Møn privat last minute her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Møn privat last minute hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Møn privat last minute danner ikke alene rammerne om et dejligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Møn privat last minute får I jo også adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenunder kan I se mere om, hvad tidligere feriegæster i denne del af Danmark har syntes godt om:

Bogø har ikke så mange badestrande men til gengæld en fin badebro. Der er ikke langt til en god badestrand v Hårbølle og ellers er der en super god badestrand v Ulvshale Der er mange fine naturoplevelser på Møn

Lene Kristensen

Dejligt område, hvor besøg til Klinten er et must

Niels Majland Jørgensen

Ligger helt fantastisk i skoven

Christina Hjortshøj

Der er mange ting man kan se i nærområdet. og man kan ligeledes køre rundt til flere ting i områder uden for møn.

Peter Elnis Nielsen

skøn badestrand Stege en dejlig by tæt på

Bent Sørensen

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Møn privat last minute, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders vurderinger af Sommerhussiden

Selv med meget kort varsel lykkedes det nemt og smidigt at booke huset.

Mona Føns

Nem søgefunktion på sommerhuse med gode afgrænsninger f.eks. mht. afstande til vand og indkøb samt mulighed for husdyr m.v.

Lars

Nem et booke.

Anni Sørensen

Dejlig at vi efterfølgende kunne ændre vores oprindelige booking uden problemer.

Kjeld Rasmussen

Andre artikler om Møn

 • Sommerhus Møn

  Møn er naturligvis mest kendt for de høje stejle klinter mod øst. Øen huser imidlertid også flere fantastiske strande og et sandt skatkammer af dejlige oplevelser sammen med familien.
  Sommerhus til 2 personer på Møn
 • Sommerhus på Møn privat udlejning

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus på Møn privat udlejning. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Møn

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.