Lej et sommerhus Møn privat last minute - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Møn privat last minute er den perfekte ramme om en afslappende ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Møn privat last minute her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Møn privat last minute hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Møn privat last minute danner ikke alene rammerne om et dejligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Møn privat last minute får I jo også adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenunder kan I se mere om, hvad tidligere feriegæster i denne del af Danmark har syntes godt om:

Bogø har ikke så mange badestrande men til gengæld en fin badebro. Der er ikke langt til en god badestrand v Hårbølle og ellers er der en super god badestrand v Ulvshale Der er mange fine naturoplevelser på Møn

Dejligt område, hvor besøg til Klinten er et must

Ligger helt fantastisk i skoven

Der er mange ting man kan se i nærområdet. og man kan ligeledes køre rundt til flere ting i områder uden for møn.

skøn badestrand Stege en dejlig by tæt på

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Møn privat last minute, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders vurderinger af Sommerhussiden

Selv med meget kort varsel lykkedes det nemt og smidigt at booke huset.

Nem søgefunktion på sommerhuse med gode afgrænsninger f.eks. mht. afstande til vand og indkøb samt mulighed for husdyr m.v.

Nem et booke.

Dejlig at vi efterfølgende kunne ændre vores oprindelige booking uden problemer.

Andre artikler om Møn

 • Sommerhus Møn

  Møn er naturligvis mest kendt for de høje stejle klinter mod øst. Øen huser imidlertid også flere fantastiske strande og et sandt skatkammer af dejlige oplevelser sammen med familien.
  Sommerhus til 2 personer på Møn
 • Sommerhus på Møn privat udlejning

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus på Møn privat udlejning. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Emne nr. 034-6300
Vis alle artikler om Møn

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.