Kulturelt miks
Del
Vælg mellem 2.564 sommerhuse Destinationer under Belgien
Lejlighed til 2 personer i Bouillon
En dejlig lille lejlighed til 2 personer beliggende i ejendommen fra det 19. århundrede, meget tæt på landsbyen Bouillon i Ardennerne. Nyd denne oase af ro og afslapning med familier og venner, eller tag en romantisk tur kun for 2. Emne nr. 351-BE-6832-10
Belgien består i virkeligheden af to lande, Flandern og Wallonien - og selvfølgelig Bruxelles der er præget af en international atmosfære. Besøg også Antwerpen der byder på enestående shopping når det kommer til smykker og juveler.

Sommerhus Belgien – Kulturelt miks

Belgien er et spændende land, der gennem årene har været erobret, opdelt og splittet i forhold til magtbalancen mellem de europæiske stormagter. Hovedparten af EU´s administration og vigtige institutioner som NATO ligger i Bruxelles, der også er Belgiens hovedstad. I virkeligheden består Belgien af to lande – med en tysk minoritet ved siden af.

I den nordlige del af landet, Flandern, kommer man til en region, hvor sproget og kulturen er hollandsk. I den sydlige del af landet, Wallonien, ligger derimod i et område, hvor sproget og kulturen er fransk.

Tosprogede Bruxelles er i hvert fald et besøg værd. I den historiske bymidte omkring ’Grand Place’ findes stadig mange af de imponerende bygninger, driftige forretningsfolk opførte for flere århundreder siden. Andre seværdigheder er ’Manneken Pis’, stålkonstruktionen ’Atomium’ og Bryggerimuseet. Belgien er jo kendt for sine mange øltyper.

Antwerpen er en anden storby i Belgien, et af verdens førende centre for køb, salg og bearbejdning af diamanter, og byen byder derfor på helt enestående muligheder for shopping efter smykker og juveler. I Antwerpen ligger også ’Vor Frues Katedral’, der er den største i landet.

Også interessant at besøge: De historiske byer Gent, Bruegge og Liège. En kendt havneby er Oostende ved Nordsøen.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Belgien

Vil du også nyde de mange fordele ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Belgien? Så book familiens feriehus Belgien på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Belgien for enhver pengepung, og netop derfor kan du uden videre finde præcis det feriehus Belgien, der sikrer jer en hyggelig ferie Belgien.

Lej sommerhus Belgien

Hos os er udlejning af sommerhuse Belgien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Belgien eller den feriebolig Belgien som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Belgien

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Belgien. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle