Bakker og byer
Del
Vælg mellem 1.107 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i Willingen.
Lejlighed på 42 m² til 2 personer beliggende i centrum af den lille, hyggelige landsby Willingen i Eifel. Lejligheden ligger over en restaurant med en dejlig stor terrasse. Tysklands ældste by Trier ligger kun ca. 35 km væk og er absolut et besøg værd. Emne nr. 354-DE-54646-02.
Wallonien er den sydlige, fransktalende del af Belgien med en blanding af smukke, bakkede skovområder, bølgende marker og stærkt industrialiserede byområder. Den største by, Liége, byder på mange øl- og chokoladeproducenter.

Sommerhus Wallonien – Bakker og byer

Wallonien omfatter også det lille tysktalende område Eupen-Malmédy i øst. Hele regionen ligner en trekant, hvor den ene spids ligger nær den nordfranske by Lille, den anden nær den tyske by Aachen og den tredje, nederste spids lidt nord for Metz i Nordøstfrankrig.

Meuse-floden skærer Wallonien i to lige dele. Øst for denne linje er området meget bakket, med de skovrige Ardenner, den tyndt befolkede provins Luxembourg, og højmosen Hautes Fagnes/Hohes Venn med Belgiens højeste punkt (694 m) som populære turistmål. Den vestlige del er nærmest flad i vest og bølgende mere østpå.

Det kuperede landskab er som skabt til vandreture, men der også mange der vælger et af de hyggelige feriesteder ved Ardennerne. Her er der fokus på en aktiv ferie, både om sommeren og om vinteren.

Sommeren byder ikke alene på vandreture og bjergferie, men også på cykelferie, lystfiskeri og sejlture i kano og kajak. I sæsonerne kan du blandt andet jage vildsvin og kronhjorte i det smukke landskab, der om vinteren forvandles til et eldorado for vinterferie.

Længere nede af floden Meuse ligger Walloniens største by, Liège, der byder på fine muligheder for en storby ferie. Liége er både spændende og dynamisk med et stort antal studenter og en lang række højteknologiske virksomheder – men her findes også mange øl- og chokoladeproducenter.

Året rundt afholdes en lang række festivaler i Wallonien, byfester, karnevaler, koncerter, markeder og meget andet. Hver enkelt begivenhed har sit særlige, lokale præg der afspejler egnens traditioner og historie.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Wallonien

Vil du være 110 % sikker på at få det bedste sommerhus Wallonien til den garanteret laveste pris? Så book familiens feriehus Wallonien på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Wallonien.

Lej sommerhus Wallonien

Hos os er udlejning af sommerhuse Wallonien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Wallonien eller den feriebolig Wallonien som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Wallonien

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Wallonien. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Belgien

    Belgien består i virkeligheden af to lande, Flandern og Wallonien - og selvfølgelig Bruxelles der er præget af en international atmosfære. Besøg også Antwerpen der byder på enestående shopping når det kommer til smykker og juveler.
    Lejlighed til 2 personer i Bouillon