Del
Vælg mellem 507 sommerhuse
Emne nr.: 351-BE-5377-23

I de store villaer er der plads til flere familier under samme tag. Her kan I nyde weekenden eller ferien i hinandens selskab med plads til alle mand.

Med en villa som udgangspunkt for jeres ferie står I på den bedst mulige måde, når det drejer sig om at opleve Belgien. Der er hundrede % frit valg mellem udflugter, ferieoplevelser og ren afslapning i villaen.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I det sydlige Belgien strækker det frodige skovområde Ardennerne sig. Store dele af området er nærmest uberørte og er et sandt paradis, særligt for naturelskere.

Galeries Royales Saint-Hubert er en elegant butikspassage i Bruxelles centrum. Ligesom Galleria Vittorio Emanuele II i Milano, er butiksgalleriet i Bruxelles forløber til det moderne shoppingcenter, vi kender i dag.

Atomium er et af Bruxelles vartegn. Den 102 meter høje skulptur blev opført i 1958. I den øverste kugle ligger en restaurant med en fantastisk udsigt.

Ikke langt fra hovedbanegården i Antwerpen ligger Peter Raul Rubens tidligere hjem og atelier. Her finder I et museum med værker af den berømte flamske maler.

En bådtur gennem kanalerne i den historiske by Brugge er en bæredygtig ferieoplevelse. De prægtige bygninger er levn fra byens storhedstid under middelalderen, da Brugge var europæisk centrum for stof og tekstil.

Prisgaranti - villa xl belgien

Uanset hvilken villa du beslutter dig for at, er du naturligvis dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer den villa, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - villa xl belgien

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "villa xl belgien", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.