Del
Vælg mellem 959 sommerhuse
Emne nr.: 132-BVA313

I skal på ingen måde holde jer tilbage for at tilbringe en afslappende ferie væk fra dagligdagens fortravlede rutiner, alene fordi der er kæledyr blandt familiens medlemmer. Her på Sommerhussiden.dk finder du en lang række ferieboliger, hvor der er plads til kæledyr.

Er ferien fastlagt, kan I med fordel booke en feriebolig nu, hvor udvalget er større, end det vil være i morgen.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Selvom Belgien er et forholdsvis lille land, støder man på flere historiske byer, der bærer præg den europæiske kulturs mange facetter.

Den blot 61 cm høje statue af "Manneken Pis" er den belgiske hovedstad mest kendte vartegn. Denne meget anderledes statue i Bruxelles er symbol for ytringsfrihed og demokratiske værdier.

366 trappetrin fører jer til udsigtsplatformen på den 83 meter høje Belfried på markedspladsen midt i Brugge. Tårnet er kendt for dens klokkespil med 47 klokker, der spiller hver onsdag og i weekenden kl. 14.15.

Grand-Place eller Grote Markt i centrum af Bruxelles er en af de smukkeste pladser i Europa. Den mest markante bygning er rådhuset med sit godt 100 m høje tårn fra år 1400.

En bådtur gennem kanalerne i den historiske by Brugge er en bæredygtig ferieoplevelse. De prægtige bygninger er levn fra byens storhedstid under middelalderen, da Brugge var europæisk centrum for stof og tekstil.

Fans af den belgiske tegneserie "Tintin" må ikke gå glip af besøget i Tintin©Hergé Gallery på Sablon Square i Bruxelles. Her kan man købe sig fattig i diverse souvenirs fra serien.

Prisgaranti - ferie i belgien med hund

Når du har fundet den feriebolig, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer den feriebolig, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - ferie i belgien med hund

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "ferie i belgien med hund", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.