Del
Vælg mellem 127 sommerhuse
Emne nr.: 132-BVA166

Der er intet, der kan matche en villa, når det drejer sig om at opleve eller gense Belgien. I jeres udvalgte villa er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan udvælge netop de oplevelser, I ønsker jer.

Når ferien skal være ekstra luksuriøs, kan I booke en villa med spa. Efter en dejlig middag med et godt glas vin, kan krop og sind slappe af i spaens varme vand.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den belgiske kyst strækker sig 65 km fra den franske grænse til det østlige Holland. Landets besøgende kan vælge frit mellem 15 attraktive badesteder med vidtstrakte strande.

Et besøg i zoologisk have i Antwerpen er en fornøjelse for hele familien. Gå ikke glip af det spændende elefanthus, der er inspireret af et egyptisk tempel samt antilopehuset i orientalsk stil.

Magritte Museum hører til de kongelige museer for smuk kunst i Bruxelles, der huser verdens største samling af kunst af den belgiske maler René Magritte, hvis motiver er blandt de mest kendte værker indenfor surrealismen.

En bådtur gennem kanalerne i den historiske by Brugge er en bæredygtig ferieoplevelse. De prægtige bygninger er levn fra byens storhedstid under middelalderen, da Brugge var europæisk centrum for stof og tekstil.

Kusttram er et praktisk transportmiddel, der forbinder de belgiske kyst- og havnebyer med hinanden. Det familievenlige tog tager jer nemt og bekvemt med til de mest attraktive strande på strækningen.

Bryggeriet De Halve Maan ved Walplein i Brugge er en autentisk bar, der også huser et interessant museum, hvor man kan lære om den traditionelle bryggeteknik, der har gjort den belgiske øl verdensberømt.

Prisgaranti - villa spa belgien

Alle villaer, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer den villa du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - villa spa belgien

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "villa spa belgien", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.