Kultur og kreativitet
Del
Vælg mellem 1.440 sommerhuse
2-værelses bungalow i er resort i De Haan
2-værelses bungalow 59 m² på 2 etager til 2 personer, beliggende i et stort og børnevenligt resort kun 800 m fra en dejlig sandstrand. Her er der svømmehal, pool, børnepool, bordtennis og mange flere aktiviteter. Emne nr. 302-BE8420.1000.4
Flandern er den nordlige, nederlandsk sprogede del af Belgien. Når man er sulten i Flandern, spiser man pomfritter. Når man vil have det sjovt, laver man skægge kostumer og holder karneval. Kreativiteten blomstrer i mode- og diamantbyen Antwerpen.

Sommerhus Flandern – Kultur og kreativitet

Flandern er den nordlige, nederlandsk sprogede del af Belgien. Til Flandern hører tillægsordet flamsk, der også bruges som samlebetegnelse for de nederlandske dialekter, som tales i området. Indbyggerne i Flandern kaldes flamlændere.

Når man er sulten i Flandern, spiser man pomfritter. Når man vil have det sjovt, laver man skægge kostumer og holder karneval. Kreativiteten blomstrer i mode- og diamantbyen Antwerpen.

Man laver film, teater og verdens bedste chokolade. Der findes også det dejligste øl og de bedste hovedpinepiller! I Flandern skaber man desuden litteratur og har forfattere, kunstnere, håndværkere og en livlig musikscene.

Besøg de historiske byer Gent og Brugge. Gent er hovedstaden i provinsen Østflandern. I middelalderen var Gent en af de største europæiske byer, og var et af centrene i den flamske klædeproduktion. I dag ses sporene af den middelalderlige velstand i en række velbevarede middelalderlige bygninger.

Brugge er hovedbyen i provinsen Vestflandern. Byens historie strækker sig tilbage til romersk tid. I højmiddelalderen blev byen et centrum for klædehandel med England som hovedleverandør af uld. Den middelalderlige velstand resulterede i et omfattende byggeri i sten, der i vid udstrækning er bevaret frem til i dag. Brugges gamle centrum med de hyggelige kanaler er på Unescos verdensarvsliste.

Ud til kysten ved Brygge ligger den kendte bade- og havneby Zeebrugge samt strandene ved Knokke.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Flandern

Vil du være helt sikker på at finde det bedste sommerhus Flandern til den bedste pris? Så book jeres feriehus Flandern på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Flandern.

Lej sommerhus Flandern

Hos os er udlejning af sommerhuse Flandern nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Flandern eller den feriebolig Flandern som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Flandern

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når det gælder sommerhusudlejning Flandern. (Se gældende regler).

Vi har en klar målsætning mål om til hver en tid at give vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Belgien

    Belgien består i virkeligheden af to lande, Flandern og Wallonien - og selvfølgelig Bruxelles der er præget af en international atmosfære. Besøg også Antwerpen der byder på enestående shopping når det kommer til smykker og juveler.
    Lejlighed til 2 personer i Bouillon