Internationalt flair
Del
Vælg mellem 7 sommerhuse
3-værelses lejlighed i Bruxelles.
Komfortabel og luksuriøst indrettet 3-værelses lejlighed til 6 personer, på 70 m² fordelt på 2 etager. Opført i 1925, renoveret i 2012. Lejligheden er beliggende i bymidten af Bruxelles, tæt på alt hvad man kunne tænke sig. Emne nr. 302-BE1000.12.3.
Belgiske vafler eller chokolade er simpelthen et must når man er i Bruxelles – og det samme gælder en anden belgisk specialitet, der er berømt over hele verden: Pomfritter! Nyd det sammen med et glas af Belgiens berømte øl, Stella Artois.

Sommerhus Bruxelles – Internationalt flair

Spændende Bruxelles er hovedstad i Belgien, og dens kultur, bygninger og institutioner afspejler i høj grad landets lange og omtumlede historie. Da byen blev grundlagt i 979 havde Belgien igennem århundreder været mål for talrige erobringstogter. I takt med at magtbalancen mellem de store europæiske lande steg og faldt, blev Belgien erobret, tilbageerobret, opdelt og splittet.

I Bruxelles oplever man i dag en blanding af hollandsk og fransk kultur samt en international atmosfære igennem de mange europæiske institutioner samt NATOs hovedkvarter.

En ferie i Bruxelles er ikke komplet uden en gåtur på byens centrale plads (Grand Place), hvor den ene smukke bygning ligger ved siden af den anden. Byens rådhus, kongefamiliens palads og Skt. Michaels og Gudula’s Katedral hører ligeledes med til de seværdigheder, der fuldender besigtigelsesturen.

Andre hot spots er den berømte skulptur ’Manneken Pis’, stålkonstruktionen ’Atomium’ og Bryggerimuseet. Belgien er jo kendt for sine mange øltyper.

Man skal altså nyde et glas af Belgiens berømte øl, Stella Artois, mens man hviler benene på en cafe, eller ved besøget af én af byens gode restauranter. Belgiske vafler eller chokolade er simpelthen et must når man er i Bruxelles – og det samme gælder en anden belgisk specialitet, der er berømt over hele verden: Pomfritter!

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Bruxelles

Vil du være sikker på at få dit foretrukne sommerhus Bruxelles til den lavest mulige pris? Så skal du leje familiens feriehus Bruxelles på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Bruxelles i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du på kort tid finde netop det feriehus Bruxelles, der skal danne rammen om jeres ferie Bruxelles.

Lej sommerhus Bruxelles

Hos os er udlejning af sommerhuse Bruxelles nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bruxelles eller den feriebolig Bruxelles som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Bruxelles

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bruxelles. (Se vilkår).

Kun den bedste service er god nok

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Belgien

    Belgien består i virkeligheden af to lande, Flandern og Wallonien - og selvfølgelig Bruxelles der er præget af en international atmosfære. Besøg også Antwerpen der byder på enestående shopping når det kommer til smykker og juveler.
    Lejlighed til 2 personer i Bouillon