Lej et sommerhus Als 20 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Als 20 personer er den fuldendte ramme om alle tiders ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Als 20 personer her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor kan du altid være sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Als 20 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Als 20 personer danner ikke alene rammerne om et skønt ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Als 20 personer får I jo også adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I se mere om, hvad tidligere feriegæster i denne skønne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

4 stjerner fordi det er et dejligt sted når man kan li og gå en tur. Ønsker man en meget aktiv ferie attraktioner er det det måske 2-3 stjerner,efter min mening.

Dejlig badestrand og der er masser af serværdigheder man kan køre ud og se. Perfekt sted, når man også har børn med.

Fremragende udsigt til vand - gode oplevelser i området. Dejligt stille område.

Gåtur til Pøl Huk via dæmningen og hjem via Søen/Engen. Cykeltur Kegnæs rundt (Husk! Besøg fyr)

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Als 20 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Vi fik mulighed for at flytte ankomstdagen.

Uproblematisk. Fin service pr mail. Alle oplysninger i orden. Al kommunikation rigtig fin. Fik hurtigt svar på et par praktiske spørgsmål

Fin hjemmeside. Nemt at sortere efter behov og finde det, vi ønskede.

Booking af ferielejlighed. Nemt og hurtigt at finde en ledig overnatningsmulighed, last minute.

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus hos os.
  Emne nr. 130-F09299
 • Sommerhus Als 12 personer

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 12 personer. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-66321
 • Poolhus på Als

  Et poolhus på Als er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
  Emne nr. 130-F09806
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.