Lej et sommerhus Als 12 personer - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 12 personer. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.

Lej dit sommerhus Als 12 personer her!

Vi har huse til alle, og der er 100 prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor er du altid helt sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Als 12 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Als 12 personer skaber ikke alene rammerne om et uforglemmeligt ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Als 12 personer får I nemlig også nem adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som venter i ferieområdet.. Nedenunder kan I se mere om, hvad andre gæster i denne del af Danmark har syntes godt om:

Dejlig natur

Beliggenheden er perfekt. Ikke langt til stranden, dejlig plæne til aktiviteter og en dejlig udsigt.

Dejligt tæt på badestrand, og en skøn natur overalt.

Der er flot udsigt. Der bør måske gøres en ekstra indsats for at man får øje på alle de fine stier og at der faktisk er nogle dejlige vandre/cykle/løbe-ruter.

Kort afstand til skov og strand.

Kundeservice

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Als 12 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Venlig betjening

Ukompliceret

Hurtigt, nemt og overskueligt. Jeg havde svært ved at finde det rigtige sted for os som familie, men da jeg kom ind på sitet, havde de det tilbud, vi ønskede os til den rigtige pris. Nu glæder vi os bare til turen til Østrig.

Super nem booking og styr på tingene. Siden er nem og overskuelig og alt kørte uden nogen form for problemer.

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus hos os.
  Emne nr. 130-F09299
 • sommerhus Als 20 personer

  Et sommerhus Als 20 personer er den fuldendte ramme om alle tiders ferie sammen med familie eller venner.
  Emne nr. 160-D1061
 • Poolhus på Als

  Et poolhus på Als er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
  Emne nr. 130-F09806
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.