Del

Artikler

 1. Skiferie Hinterglemm

  Hinterglemm danner sammen med Saalbach Østrigs store skiferie duo og er kendt for sit fantastiske skiterræn til alle niveauer, for sin livlige afterski og for den hyggelige bilfrie bymidte. Sammen med Saalbach kan Hinterglemm byde på 200 km sublime pister og 55 lifter.
  Ferielejlighed til 8 personer i Hinterglemm
 2. Skiferie Saalbach

  Saalbach ligger i distriktet Zell am See i den østrigske delstat Salzburg. Byen er velkendt for sine mange muligheder indenfor skiløb og andre vintersportsgrene og har et tredelt pisteområde bestående af Saalbach, Hinterglemm og Leogang.
  Ferielejlighed til 4 personer i Saalbach
 3. Skiferie Bad Gastein

  Snegaranti, attraktive pister, løjper i alle sværhedsgrader og meget mere kendetegner vinterparadiset Gastein. En skiferie i Bad Gastein er for krop og sjæl: Få adgang til et kæmpe skiområde, pister i den krævende del af farve-skalaen, kasino, afterski i alle kategorier, kurbade og gastronomiske oplevelser.
  Feriehus til 14 personer i Bad Gastein
 4. Skiferie Maria Alm

  Børnenes absolutte paradis i Alperne: Maria Alm er smukt beliggende i dejlige rolige omgivelser. Skiområdet er på hele 150 km pister, så der er udfordringer nok for alle. Maria Alm er med årene blevet kendt som det perfekte sted for familier.
  Ferielejlighed til 5 personer i Maria Alm
 5. Sommerhus Salzburg

  Salzburg er mest kendt for sine dejlige skisportssteder, men har også meget andet at byde på. Besøg f.eks. den UNESCO anerkendte by Salzburg med dens mange tårne, kirker og to slotte som troner over byen.
  Ferielejlighed til 4 personer i Salzburg

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier