Lej et sommerhus til leje Fyn privat - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus til leje Fyn privat er den perfekte ramme om alle tiders ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus til leje Fyn privat her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor kan du altid være sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus til leje Fyn privat hos os.

Tips til området:

Et sommerhus til leje Fyn privat danner ikke kun rammerne om et dejligt ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus til leje Fyn privat får I desuden adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenunder kan I se mere om, hvad andre feriegæster i denne skønne del af landet har syntes godt om:

Flot udsigt fra huset.

Dejlig natur og mega god badestrand.Sådan en smukke udsigt.

Boligen ligger i et dejligt og hyggelig område med strand til den ene side og Assens Marina til den anden side. Der er få hundrede meter til centrum af Assens by, som er en virkelig hyggelig by med gode butikker. B.la. kan fremhæves en virkelig god håndværksslagter.

Personlig betjening

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til leje Fyn privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres oplevelser af Sommerhussiden

Nemt og hurtigt med god mailrespons. Hurtig svar på spørgsmål og fyldestgørende oplysende mail.

Fandt det sommerhus vi ledte efter. Nem og hurtig overblik over sommerhusene. Hurtig tilbagemelding. Nu glæder vi os til ferie.

OK - super.

helt ok - god service.

Andre artikler om Fyn

  • Sommerhus Fyn

    Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
    Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.