Billigt og dejligt ferieland
Del
Vælg mellem 37.530 sommerhuse Destinationer under Kroatien
Ferielejlighed til 2 personer i Via Falcone e Borsellino.
Moderne ferielejlighed med balkon til 2 personer kun 100 fra stranden. Til pilgrimsbyen Loreto er der 5 km og til Recanati og Monte Conero er der 10 km. Emne nr. 140-IMK142.
Kroatien er et populært rejsemål for folk, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!

Sommerhus Kroatien – Billigt og dejligt ferieland

Kroatien omfatter den dalmatiske kyst, øerne i Adriaterhavet og Slavonien – en del af den nordlige lavslette i det tidligere Jugoslavien. Et af de mest besøgte steder, foruden Adriaterhavets kyst, er Plitvice-søerne.

Den nordøstlige del af landet er fladt og frugtbart, og områderne i nordvest og vest tilhører de Dinariske Alper. Den smalle adriatiske kyst i Istrien og Dalmatien er forholdsvis bjergrig.

Istrien er den region i Kroatien, hvor der kommer flest turister. Istrien var en del af Romerriget, som man også kan se på bygningerne. I den sydligste by, Pula, er der en romersk arena af samme type som Colosseum. Arenaen er den næststørste i Europa. Istrien er kendt for flot natur, rent vand, varme somre og delfiner.

Kroatien råder over 8 nationalparker og derudover ti beskyttede naturparker. Spændende er et krydstogt i skærgården blandt de 140 ubeboede øer i Kornati Nationalpark i Dalmatien.

Gode vandremuligheder, hyggelige små barer, vandsport af forskellig slags, vingårde, god mad i høj kvalitet, bådudflugter, sol og strand – Kroatien er et perfekt ferieland.

Det siger vores gæster om Kroatien:

”Vi havde en skøn ferie i et sommerhus i Kroatien. Man får meget af det, man går efter i Spanien, Italien og Frankrig, men til en meget lavere pris," siger Vibeke Brandt.

”Nord for byen Porec var vi nede i Baredine-grotten. Det var spændende. På en 45 minutter lang tur fortalte en guide fortalte om grottens historie og viste om en blind, hvid salamander og dens unger,” fortæller Søren Peter Mogensen om turen ned i den 60 meter dybe drypstenshule.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Kroatien

Vil du også gerne nyde fordelene ved et sommerhus Kroatien? Så skal du bestille familiens feriehus Kroatien på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Kroatien for enhver smag, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Kroatien, der skal danne rammen om jeres ferie Kroatien.

Lej sommerhus Kroatien

Hos os er udlejning af sommerhuse Kroatien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kroatien eller den feriebolig Kroatien som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Kroatien

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kroatien. (Se gældende regler).

Du fortjener den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle