Smukke strande og gamle byer
Del
Vælg mellem 19.161 sommerhuse Destinationer under Dalmatien
Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 5 personer i Brodarica med fælles pool.
Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 5 personer i Brodarica, beliggende i et familiehus med fælles pool og grill. Et besøg i den historiske by Sibenik kan anbefales. Emne nr. 133-CDV783
Dalmatien udgør den sydvestlige del af Kroatien. De lange, hvide sandstrande ved det azurblå Adriaterhav og de smukke omgivelser skaber noget nær det perfekte sted til en badeferie. Antallet af solskinstimer er blandt de højeste i Europa.

Sommerhus Dalmatien – Smukke strande og gamle byer

Regionens største by er Split, der samtidig er Kroatiens næststørste by. Byen er smukt beliggende på en halvø, så det var ikke nogen tilfældighed, at den romerske kejser Diocletian i 293 gav ordre til at opføre et stort palads her. Den imponerende bygning, der dækker 38.000 kvadratmeter i flere etager, har overlevet frem til i dag, og er optaget på UNESCO’s verdensarvs liste.

Et andet populært feriested er byen Zadar, der er næsten 3000 år gammel. Da romerne erobrede Dalmatien udviklede byen sig hurtigt, og der blev opført flere bygningsværker, herunder et torv i midten af byen (forum), et amfiteater og en akvædukt. Flere århundrede senere, i middelalderen, blev der opført en lang række smukke kirker, som i dag er blandt byens største attraktioner.

Sibenjik er den ældste by som kroaterne selv har grundlagt, og den befinder sig ligeledes i fantastiske omgivelser, lige ud til Adriaterhavet. Byens St. James Katedral er optaget på UNESCO’s eksklusive liste, og dens teater, der blev gennemgribende restaureret og genåbnet i 2001, er absolut også et besøg værd.

Dubrovnik, der findes helt nede i Dalmatiens sydligste spids, er et af landets mest populære feriesteder. Byen er også kendt som ”Adriaterhavets Perle” – og det er bestemt ikke uden grund. Den ældste bydel er anerkendt af UNESCO som en del af verdens kulturelle arv, men tiden har på ingen måde stået stille i byen. Tværtimod har den forstået at udvikle sig i respekt for de enestående bygningsværker, og året rundt afholdes der en lang række teaterforestillinger og koncerter i byen.

Det største udbud af sommerhuse til leje Dalmatien

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Dalmatien? Så skal du bestille jeres feriehus Dalmatien på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Dalmatien i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor uden videre finde netop det feriehus Dalmatien, som skal danne rammen om jeres ferie Dalmatien.

Lej sommerhus Dalmatien

Hos os er udlejning af sommerhuse Dalmatien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Dalmatien eller den feriebolig Dalmatien som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Dalmatien

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Dalmatien. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Kroatien

    Kroatien er et populært rejsemål for folk, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!
    Ferielejlighed til 2 personer i Via Falcone e Borsellino.