Månelys og havorgel
Del
Vælg mellem 359 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Poljana D. Domjanica.
Funktionelt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun et par minutters gang fra stenstranden og andre skønne oplevelser. Ved det nærliggende hotelkompleks finder I børnelegepladser og sportslige tilbud. Lejligheden egner sig til en lille familie eller et par, der gerne vil have en både afslappet men også aktiv ferie. Emne nr. 133-CDN090.
Zadars historie strækker sig næsten 3000 år tilbage i tiden, og her findes en række smukke bygningsværker, både fra romerrigets tid og fra middelalderen. Fuldmånenætter, et Havorgel og storslåede naturoplevelser i lokalområdet venter jer på denne skønne plet af Kroatien.

Sommerhus Zadar – Månelys og havorgel

Med sin beliggenhed lige ud til det azurblå Adriaterhav tiltrækker Zadar hvert år mange gæster, der vil holde badeferie. Byen er den største i den nordlige del af Dalmatien.

Området er som skabt til stort set alle former for vandsport, lige fra dykning til windsurfing, så her er noget for enhver smag. Det gælder i høj grad også på det kulturelle område. Byens historie strækker sig næsten 3000 år tilbage i tiden, og her findes en række smukke bygningsværker, både fra romerrigets tid og fra middelalderen.

Hvert år i slutningen af juli afholdes de såkaldte ’Fuldmånenætter’ i Zadar. Som navnet antyder finder festivalen sted når månen er fuld, så det nøjagtige tidspunkt varierer lidt fra år til år. Begivenheden handler om fiskere og traditionelle kroatiske retter, som du kan nyde sammen med en god flaske af landets vin.

Under festivalen er alt elektrisk lys slukket, så byen udelukkende er oplyst af skæret fra månen og de fakler og lanterner, der i stedet bliver tændt. Herefter står den bare på sang, dans og glade dage, lige indtil solen afbryder festlighederne.

Hvis du holder ud lige til den lyse morgen er det oplagt at gå ned til byens ’Havorgel’ og nyde solopgangen. Bølgerne akkompagnerer det smukke syn med den musik de skaber, når de ruller ind i et sindrigt system af rør. Rørene ligger under den trappelignende promenade, hvor man kan tage et hvil mens man nyder den spændende atmosfære, synet og lyden af havet skaber.

Fra Zadar kan arrangeres ture til de naturskønne omgivelser – men du kan selvfølgelig også opleve dem på egen hånd, hvis du foretrækker det. Kornati Nationalpark, der består af 150 store og små øer i havet ud for Zadar, er bestemt en udflugt værd – og det samme gælder Vransko Søen, der danner rammen om et rigt og varieret fugleliv.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Zadar

Vil du være sikker på at få dit favorit sommerhus Zadar til den garanteret billigste pris? Så bestil jeres feriehus Zadar på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Zadar.

Lej sommerhus Zadar

Hos os er udlejning af sommerhuse Zadar nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Zadar eller den feriebolig Zadar som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Zadar

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Zadar. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Dalmatien

    Dalmatien udgør den sydvestlige del af Kroatien. De lange, hvide sandstrande ved det azurblå Adriaterhav og de smukke omgivelser skaber noget nær det perfekte sted til en badeferie. Antallet af solskinstimer er blandt de højeste i Europa.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 5 personer i Brodarica med fælles pool.
  2. Sommerhus Kroatien

    Kroatien er et populært rejsemål for folk, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!
    Ferielejlighed til 2 personer i Via Falcone e Borsellino.