Historisk bykerne
Del
Vælg mellem 270 sommerhuse
Ferielejlighed til 7 personer i Trogir.
Praktisk indrettet og rummelig ferielejlighed for 7 personer i stueetagen af et familiehus med stor terrasse og grill til rådighed. Den nærmeste badestrand er en børnevenlig kiselstrand og med kun 10 minutters spadseretur langs promenaden kommer man til centrum af Trogir. Emne nr. 133-CDT018.
Trogir er en historisk, kroatisk havneby ved Adriaterhavet ikke langt fra Split. Byens historiske midte har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1997. I dne ældste bydel kan man gå over en bro der fører til den smukke ø Ciovo.

Sommerhus Trogir – Historisk bykerne

Trogir er en historisk, kroatisk havneby ved Adriaterhavet ikke langt fra Split. Byens historiske midte har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1997, som et eksempel på en by, der har bibeholdt sin overordnede plan over en meget lang årrække.

Gadernes placering har nemlig ikke ændret sig, siden de for mange år siden blev anlagt af grækerne – men i takt med tidens gang, er en række kunstfærdige bygninger kommet til. Gå en tur i byen, indsnus atmosfæren og oplev historiens vingesus.

Kulturlivet fylder meget i Trogir; byen har forstået at udvikle sig i respekt for bygningsværkerne fra fortiden. Man kan for eksempel gå en tur over en hejsebro i den ældste bydel, der fører over til den smukke ø Ciovo. På den anden side af broen findes endnu en del af Trogir, der således har spredt sig på begge sider af grækernes gamle koloni.

De naturskønne omgivelser giver mange muligheder for spændende ferieoplevelser. Man kan også give sig i kast med noget nær enhver form for vandsport i den skønne Kastela Bugt.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Trogir

Vil du være helt sikker på at finde det bedste sommerhus Trogir til den garanteret laveste pris? Så skal du leje jeres feriehus Trogir på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Trogir.

Lej sommerhus Trogir

Hos os er udlejning af sommerhuse Trogir nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Trogir eller den feriebolig Trogir som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Trogir

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Trogir. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Dalmatien

    Dalmatien udgør den sydvestlige del af Kroatien. De lange, hvide sandstrande ved det azurblå Adriaterhav og de smukke omgivelser skaber noget nær det perfekte sted til en badeferie. Antallet af solskinstimer er blandt de højeste i Europa.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 5 personer i Brodarica med fælles pool.
  2. Sommerhus Kroatien

    Kroatien er et populært rejsemål for folk, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!
    Ferielejlighed til 2 personer i Via Falcone e Borsellino.