En perle i Adriaterhavet
Del
Vælg mellem 779 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i fred og ro udenfor byen Bol på øen Brac.
På den lille ø Brac i en lille privat bugt, med ganske få indbyggere, der finder I, ad nogle små, ikke asfalterede veje, denne skønne ferielejlighed til 4 personer. Her er I omgivet af ro og natur, og kan nyde en afslappende ferie. På den anden side af en bakke (ca. 120 m), ligger den dejlige kiesstrand og til byen Bol er der ca. 9 km. Her kan I dyrke sport og finde andre fritidsbeskæftigelser. Emne nr. 133-CDB308.
Brac er en af de smukkeste øer i den store dalmatiske skærgård i det sydlige Kroatien, bare en time med færge fra byen Split. Det er en frodig ø med vin, mandariner, kiwi og naturligvis oliven. Et af Dalmatiens ældste vinhuse finder man på øen, og den lokale vin, Bolski Plavac, kan anbefales.

Sommerhus Brac – Smuk Adria-perle

Fra Vidova Gora, øens højeste punkt (778 m.o.h.) med en ujævn vej til toppen, og der kan man se både Brac og naboøen Hvar. Supetar er den største by på øen. Omkring den vindbeskyttede havn finder du byens centrum og restauranter, caféer, barer og en afslappet atmosfære.

Byen Postira, ca. 8 km fra Supetar, er et fund. Til en fast befolkning på ca. 1300 mennesker finder man her ikke mindre end syv kirker af variende størrelse. Bol er den næstestørste by på øen og kendt for din fine strand. Her valfarter badelystne fra når og fjern til, selvom der findes mange flere, meget fine strande på Brac.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Brac

Vil du også nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Brac? Så lej jeres feriehus Brac på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Brac i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde nøjagtig det feriehus Brac, som sikrer jer en afstressende ferie Brac.

Lej sommerhus Brac

Hos os er udlejning af sommerhuse Brac nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Brac eller den feriebolig Brac som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Brac

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Brac. (Se gældende regler).

Du fortjener den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Dalmatien

    Dalmatien udgør den sydvestlige del af Kroatien. De lange, hvide sandstrande ved det azurblå Adriaterhav og de smukke omgivelser skaber noget nær det perfekte sted til en badeferie. Antallet af solskinstimer er blandt de højeste i Europa.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 5 personer i Brodarica med fælles pool.
  2. Sommerhus Kroatien

    Kroatien er et populært rejsemål for folk, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!
    Ferielejlighed til 2 personer i Via Falcone e Borsellino.