Maritim atmosfære
Del
Vælg mellem 214 sommerhuse
Hyggelig ferielejlighed til 3 personer beliggende på en bjergskråning i ferieområdet Volosko.
Hyggelig ferielejlighed til 3 personer beliggende på en bjergskråning i ferieområdet Volosko. Til lejligheden hører en overdækket terrasse med havemøbler og to liggestole. Der er 150 m til butikker og restauranter, 300 m til strand, 400 til centrum og ca. 2 km til byen Opatija. Emne nr. 258-OPA211
Rijeka er fuld af kontraster: Der er flotte strande, samtidig med ligger bjergene ikke langt væk – til skiområdet ved Platak er der kun 10 km kørsel. I den gamle bydel ligger fæstningen Trsat på et højdedrag med helligdommen ’Madonna fra Trsat’.

Sommerhus Rijeka – Maritim atmosfære

Maritime Rijeka ligger i den nordlige del af Adriaterhavet, ved Kvarner Bugten, og er Kroatiens vigtigste havn med flådestation og skibsværft. Byen har oplevet en omskiftelig historie gennem tiderne, fordi dens strategiske position var og er så vigtig.

Den ældste del af byen byder ikke alene på "Madona fra Trsat", men også på Sankt Vitus-kirken fra 1600-tallet og en række barokbygninger. Desuden findes der teater og flere museer samt nogle rester af romersk arkitektur.

Vigtigt for hundeejere: I Rijeka er der en strand kun for hunde!

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Rijeka

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Rijeka til den bedste pris? Så skal du leje jeres feriehus Rijeka på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Rijeka for enhver smag, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde præcis det feriehus Rijeka, som sikrer jer en hyggelig ferie Rijeka.

Lej sommerhus Rijeka

Hos os er udlejning af sommerhuse Rijeka nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rijeka eller den feriebolig Rijeka som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rijeka

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Rijeka. (Se reglerne).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Kvarner Bugt

    I Kvarner Bugt finder man nogle af Kroatiens ældste turist institutioner. I den traditionelle kurby Opatija startede det hele med åbningen af Hotel Kvarner i 1884, det første hotel ved Adriaterhavets østkyst. Det milde klima og den friske luft har desuden sørget for udviklingen af et wellness-industri.
    Skøn ferielejlighed til 9 personer i Malinska, kun 20 m fra havet.
  2. Sommerhus Kroatien

    Kroatien er et populært rejsemål for folk, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!
    Ferielejlighed til 2 personer i Via Falcone e Borsellino.