Aktiviteter for alle
Del
Vælg mellem 10.501 sommerhuse Destinationer under Kvarner Bugt
Skøn ferielejlighed til 9 personer i Malinska, kun 20 m fra havet.
Skøn ferielejlighed til 9 personer i Malinska, kun 20 m fra havet. Fra den store terrasse er der en smuk udsigt ud over Kvarnerbugten. Huset er ideelt til to familier, fordi der her er to mindre lejligheder. Hver lejlighed har eget køkken og er forbundet via en rummelig terrasse. I nærheden ligger byen Omisalj, som er en smuk middelalder by. Emne nr. 133-CKK425
I Kvarner Bugt finder man nogle af Kroatiens ældste turist institutioner. I den traditionelle kurby Opatija startede det hele med åbningen af Hotel Kvarner i 1884, det første hotel ved Adriaterhavets østkyst. Det milde klima og den friske luft har desuden sørget for udviklingen af et wellness-industri.

Sommerhus Kvarner Bugt – Aktiviteter for alle

Kvarner Bugt ligger i den nordlige del af Adriaterhavet mellem halvøen Istrien og det kroatiske fastland. De største øer i bugten er Cres, Krk, Rab og Losinj. I kvarner Bugt er vandet dybt, det giver mulighed for stor skibe at komme ind i havnen af Rijeka.

Kvarner Bugt er fuld af naturoplevelser. Der er delfiner, store rovfugle som grib og et smukt bagland. Derudover findes der en enestående delikatesse: Rejer fra Kvarner regnes som de bedste i verden – lys og rosa, tynd skal samt blødt og fint kød.

Besøg også den internationale karneval i Rijeka og de mange festivaler i området.

Kvarner er et perfekt rejsemål for familier med aktiviteter for alle aldre, ved kysten eller inde i landet.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Kvarner Bugt

Vil du og familien have det bedste sommerhus Kvarner Bugt til den bedste pris? Så skal du leje familiens feriehus Kvarner Bugt på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Kvarner Bugt.

Lej sommerhus Kvarner Bugt

Hos os er udlejning af sommerhuse Kvarner Bugt nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kvarner Bugt eller den feriebolig Kvarner Bugt som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Kvarner Bugt

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste når vi taler om sommerhusudlejning Kvarner Bugt. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Kroatien

    Kroatien er et populært rejsemål for folk, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!
    Ferielejlighed til 2 personer i Via Falcone e Borsellino.