Familievenlig og solrig
Del
Vælg mellem 2.356 sommerhuse
Skøn ferielejlighed til 5 personer i Barbat, kun 5 km fra Rab.
Skøn ferielejlighed til 5 personer i Barbat, beliggende kun 5 km fra Rab, 20 m fra havet og restauranter, 50 m fra stenstrand og 300 m fra nærmeste indkøbsmulighed. Til hver lejlighed hører en lille terrasse/balkon på 9 m². Emne nr. 258-RAB165
Den kroatiske ø Rab i Kvarner Bugten er et af de mest solrige områder i Europa. Landskabet veksler mellem et goldt stenlandskab og frodig middelhavsvegetation med en dejlig ren luft og dufte af salvie og lavendel. Strandene er meget børnevenlige og det er billigt at gå ud og spise.

Sommerhus Rab – Familievenlig og solrig

Romantiske kirker og gotiske residenser, renæssancefacader og stolte klokketårn stråler i øens flotte små byer. En speciel smuk juvel er middelalderbyen Rab, som er helt sikkert et besøg værd.

Rab er især populær blandt familier, fordi strandene er meget børnevenlige. Det er billigt at gå ud og spise og øen er overskuelig – ren afslapning og perfekt til en dejlig badeferie, omgivet af det rene hav og en smuk natur. Rab er også én af de grønneste øer i det kroatiske Adriaterhav.

Beboerne lever hovedsageligt af landbrug, fiskeri, skibsbygning og turisme. I modsætning til de andre øer i Kvarner Bugten har Rab de mindst befolkede områder.

Byen Rab er det centrale punkt på øen, men byen Banjol har den største befolkning. Området Lopar er kendt som et paradis, her finder man én af de skønneste sand strande ved Adriaterhavet.

Det største udbud af sommerhuse til leje Rab

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Rab? Så skal du bestille jeres feriehus Rab på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Rab for enhver smag, og du kan derfor uden videre finde nøjagtig det feriehus Rab, der sikrer jer en afstressende ferie Rab.

Lej sommerhus Rab

Hos os er udlejning af sommerhuse Rab nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rab eller den feriebolig Rab som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rab

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Rab. (Se vilkår).

Hos os skal kunden altid have service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Kvarner Bugt

    I Kvarner Bugt finder man nogle af Kroatiens ældste turist institutioner. I den traditionelle kurby Opatija startede det hele med åbningen af Hotel Kvarner i 1884, det første hotel ved Adriaterhavets østkyst. Det milde klima og den friske luft har desuden sørget for udviklingen af et wellness-industri.
    Skøn ferielejlighed til 9 personer i Malinska, kun 20 m fra havet.
  2. Sommerhus Kroatien

    Kroatien er et populært rejsemål for folk, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!
    Ferielejlighed til 2 personer i Via Falcone e Borsellino.