Perfekt til badeferie
Del
Vælg mellem 2.389 sommerhuse
Skønt feriehus med swimmingpool til 5 personer i den lille fiskerby Njivice.
Skønt feriehus til 5 personer beliggende i den lille fiskerby Njivice, ideelt til en familie på ferie, der vil nyde en varm atmosfære. I swimmingpoolen kan man på varme sommerdage blive kølet ned. Ønsker man at svømme i havet, så er et besøg på de smukke strande kun få minutter væk. Emne nr. 133-CKK374
Krk har en lang kystlinje lige ud til det dejligt varme og azurblå Adriaterhav, og øens strande er et sandt eldorado for alle, der vil på badeferie. Pragtfulde strande og maleriske kystbyer som Baska, Krk, Malinske, Nijnice og Punat tiltrækker hvert år rigtig mange gæster.

Sommerhus Krk – Perfekt til badeferie

Med et areal på godt 400 kvadratkilometer er Krk den største af de øer, der befinder sig i Kvarner Bugt. Krk har en lang kystlinje lige ud til det dejligt varme og azurblå Adriaterhav, og øens strande er et sandt eldorado for alle, der vil på badeferie. Pragtfulde strande og maleriske kystbyer som Baska, Krk, Malinske, Nijnice og Punat tiltrækker hvert år rigtig mange gæster.

Den dejlige ferieø er også et oplagt valg, når det gælder vandsport. Klimaet og forholdene gør det muligt at udøve stort set alle former for vandsport, for eksempel windsurfing, sejlads, dykning og snorkling.

På den nordøstlige del af øen findes den smukke by Dobrinj, der er et oplagt udgangspunkt for udflugter til den række af maleriske, rustikke landsbyer, der findes i lokalområdet. Man kan køre rundt i bil og opleve det smukke landskab, men da afstandene på Krk ikke er så store, kan man også vælge at cykle.

I den anden ende af øen giver Obzova bjerget (569 m) en fantastisk udsigt over Krk og resten af øhavet – så hvis man har mod på en lille bjergferie mens man besøger Krk, er det lige sagen.

Den imponerende middelalderby Vrbnik, der ligger midt på den østlige kystlinje, er løsningen hvis man gerne vil på vinferie. I området omkring byen findes en lang række vingårde, og det kuperede landskab er præget af marker med frodige, grønne vinstokke. Druerne anvendes hovedsageligt til fremstilling af øens berømte hvidvin, ’Vrbnicka Zlahtina’.

Krk er ikke alene forbundet til fastlandet via færgeruter, men også via en næsten 1,5 kilometer lang bro, der gør det nemt at køre en tur til Rijeka – eller til Split.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Krk

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Krk? Så lej jeres feriehus Krk på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Krk for enhver pengepung, og du kan derfor uden videre finde nøjagtig det feriehus Krk, som sikrer jer en afslappet ferie Krk.

Lej sommerhus Krk

Hos os er udlejning af sommerhuse Krk nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Krk eller den feriebolig Krk som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Krk

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Krk. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Kvarner Bugt

    I Kvarner Bugt finder man nogle af Kroatiens ældste turist institutioner. I den traditionelle kurby Opatija startede det hele med åbningen af Hotel Kvarner i 1884, det første hotel ved Adriaterhavets østkyst. Det milde klima og den friske luft har desuden sørget for udviklingen af et wellness-industri.
    Skøn ferielejlighed til 9 personer i Malinska, kun 20 m fra havet.
  2. Sommerhus Kroatien

    Kroatien er et populært rejsemål for folk, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!
    Ferielejlighed til 2 personer i Via Falcone e Borsellino.