Strand, kultur og historie
Del
Vælg mellem 10.259 sommerhuse Destinationer under Istrien
Dejlig ferielejlighed til 5 personer i Umag, beliggende i bydelen Moela, kun 50 m fra havet.
Dejlig ferielejlighed til 5 personer i Umag, beliggende i bydelen Moela, kun 50 m fra havet. Den gamle bydel med restauranter, cafeer, indkøbsmuligheder og gågade ligger 500 fra lejligheden, og til hver lejlighed hører en overdækket terrasse eller balkon. Emne nr. 258-UMA106
Istrien-halvøen i Kroatien er et vaskeægte ferieparadis. Langs den mere end 1000 km lange kystlinje skvulper det krystalklare Adriaterhav, klimaert er fantastisk og temperaturen når sjældent under 20 grader før november.

Sommerhus Istrien – Strand, kultur og historie

Rundt om i de middelalderlige landsbyer ligger gamle, standhaftige stenhuse side om side med charmerende, venetianske villaer.

Istrien er midlertid også meget andet end "bare" pragtfulde badestrande, skønt vejr og gamle byer. Her findes en kultur og historie som kun få steder i verden samt en imødekommende lokalbefolkning, som er stolt af deres land.

Istrien er den største halvø i Adriaterhavet. Istriens nordøstlige del udgøres af bjerge og karstlandskaber; den sydvestlige del er frugtbar, og der dyrkes hvede, majs, vin, oliven og figen. Byen Pula har en dejlig naturhavn og nord for byen Porec finder man den spændende Baredine-Grotte. Et besøg værd er også den historiske by Rovinj på vestsiden af Istrien.

Det siger vores gæster om Istrien:

”Vi oplevede solnedgange over Adriaterhavet, mens ungerne legede i vandkanten, nær vores sommerhus på Istrien. Man er altid tæt på vandet og det er let at finde en oase, hvor man bare kan være,” siger Søren Peter Mogensen.

”Indkøb er billigt, du kan få en kop kaffe på en café for tre kroner, og hvis du går væk fra de mest oplagte turiststeder, finder du gode restauranter med for eksempel lækre pizzaer, fisk og skaldyr. Og selv om de lokale måske ikke er så gode til engelsk, er de venlige og imødekommende,” fortæller Søren Peter Mogensen.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Istrien

Vil du være helt sikker på at finde det bedste sommerhus Istrien til den garanteret billigste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Istrien på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Istrien for enhver pengepung, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Istrien, som sikrer jer en hyggelig ferie Istrien.

Lej sommerhus Istrien

Hos os er udlejning af sommerhuse Istrien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Istrien eller den feriebolig Istrien som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Istrien

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste til sommerhusudlejning Istrien. (Se betingelser).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Kroatien

    Kroatien er et populært rejsemål for folk, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!
    Ferielejlighed til 2 personer i Via Falcone e Borsellino.