Flot natur og gammel historie
Del
Vælg mellem 1.031 sommerhuse
Dejligt feriehus til 6 personer med swimmingpool i den lille by Pomer i Pula.
Dejligt feriehus til 6 personer i centrum af den lille by Pomer i Pula. Til huset hører en swimmingpool, en overdækket terrasse og et lille hjørne med gynge og rutsjebane til børnene. I nærheden af huset er der et supermarked, restauranter, marina og strande ud til det skønne middelhav. Emne nr. 133-CIB298
Pula befinder sig på sydspidsen af halvøen Istrien og er områdets største by. Den ligger ved foden af syv høje hvorfra der er en pragtfuld udsigt ud over Adriaterhavet. De idylliske omgivelser er uberørte og fortryllende. Oplev det store, romerske amfiteater, det milde klima og det rolige, smukke hav.

Sommerhus Pula – Flot natur og gammel historie

Havnebyen Pula kigger tilbage på en 3000 år gammel historie, hvor romerne skabede de første bygninger og funktioner. Det fascinerende Pula Amfiteater, som er bygget i midten af det 1. århundrede f.Kr., er det største og bedst bevarede monument af antik byggekunst i Kroatien.

Amfiteatret, som var bygget udenfor bymuren men tæt ved byen, ved siden af hovedvejen Via Flavia, som fra Pula førte mod Akvilei og Rom, havde plads til 25.000 mennesker.

Et trækplaster i nærheden af Pula er Karmenjak: Naturparken på halvøen Istriens sydspids er nemlig et eldorado for naturelskere og badedyr. Der er mange gode strande, men også klipper og sten.

Det siger vores gæster om Pula:

”Pula er præget af kultur og en gammel historie, som man virkelig passer på og informerer om på skilte på forskellige sprog. Der er et stort, flot amfiteater fra romertiden, der lige som dengang bruges til shows og koncerter. Der er også mange andre flotte ruiner, man kan gå på, og en bymur,” fortæller Tine Oxbøll Andersen.

”Der er mange i gode strande i Karmenjak. Vi sprang i fra klipperne, snorklede, fandt mange fossiler af forstenede skeletter fra blandt andet fisk og så en masse levende fisk. Vi havde masser af sol, og vandet var super lækkert,” siger Tine Oxbøll Andersen.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Pula

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Pula? Så skal du booke familiens feriehus Pula på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Pula i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Pula, der sikrer jer en afstressende ferie Pula.

Lej sommerhus Pula

Hos os er udlejning af sommerhuse Pula nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Pula eller den feriebolig Pula som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Pula

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Pula. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Istrien

    Istrien-halvøen i Kroatien er et vaskeægte ferieparadis. Langs den mere end 1000 km lange kystlinje skvulper det krystalklare Adriaterhav, klimaert er fantastisk og temperaturen når sjældent under 20 grader før november.
    Dejlig ferielejlighed til 5 personer i Umag, beliggende i bydelen Moela, kun 50 m fra havet.
  2. Sommerhus Kroatien

    Kroatien er et populært rejsemål for folk, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!
    Ferielejlighed til 2 personer i Via Falcone e Borsellino.