Lej et sommerhus Fyn uge 52 - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Fyn uge 52 er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Fyn uge 52 her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på dem alle sammen. Derfor vil du altid være fuldstændig sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Fyn uge 52 hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Fyn uge 52 danner ikke kun rammerne om et uforglemmeligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Fyn uge 52 får I nemlig også nem adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenunder kan I se mere om, hvad tidligere gæster i denne dejlige del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

flot natur, god badestrand

Et specielt område med små parceller, som giver et hyggeligt fiskerpræg. Fin sandstrand. Stor 4-stjernet camping i gå afstand.

Fåborg egnen er super lækker, og der er mange muligheder for alle alder.

Et hyggeligt område som lægger op til gåture ved vandet og selve sommerhus området.

Mulighed for nogle gode gå ture langs marker og vand. Super tæt på kerteminde og odense. Rigtig god busforbindelse til odense, giver 1 ekstra stjerne:-)

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn uge 52, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres oplevelser af Sommerhussiden

Ingen problemer her. Første lejlighed var ikke ledig 2 uger som vist på siden pga. weekendforsinkelse af opdatering fra Italien, men de fandt hurtigt et alternavit, som vidste sig at være bedre og lidt dyrere. Alt i alt godt tilfreds.

Ok og fint med meldinger fra jer undervejs op til lejeperioden

Helt i top.

Andre artikler om Fyn

  • Sommerhus Fyn

    Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
    Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.