Lej et sommerhus Fyn privat ved vandet - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn privat ved vandet. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Sommerhussiden.

Lej dit sommerhus Fyn privat ved vandet her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på dem alle. Derfor kan du altid være helt sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Fyn privat ved vandet hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Fyn privat ved vandet skaber ikke alene rammerne om et uforglemmeligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Fyn privat ved vandet får I jo også adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Her kan I læse mere om, hvad andre feriegæster i denne dejlige del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Dejlig strand.

Flot udsigt og roligt område. Godt udgangspunkt for udflugter

Flere muligheder for ture i naturen f.eks. Røjle klint

Skønt med marinaen til den ene side og stranden til den anden så lækkert :)

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn privat ved vandet, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Hjemmesiden er overskuelig, og sikken fin service. Fik lov at booke et sommerhus til 8, som jeg derefter afbestilte og bestilte et andet. Ingen sure opstød, så det er ikke sidste gang, jeg bestiller.

Perfekt, alt skete elektronisk, og vi fik god respons.

godt og hjalp en når man havde brug for det .....ok.

Andre artikler om Fyn

  • Sommerhus Fyn

    Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
    Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.