Lej et sommerhus Fyn privat med pool - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Fyn privat med pool er den fuldendte ramme om alle tiders ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Fyn privat med pool her!

Vi har huse til alle, og der er hundrede prisgaranti på hvert og ét af dem. Derfor vil du altid være fuldstændig sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Fyn privat med pool hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Fyn privat med pool skaber ikke kun rammerne om et uforglemmeligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Fyn privat med pool får I nemlig nem adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenunder kan I læse mere om, hvad tidligere gæster i denne skønne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Skønt at man er så tæt på Nyborg by. korte afstande til resten af Fyn.

Dejligt cykelområde. Byvandring Kerteminde, besøg på Vikingemuseet Ladby samt Johannes Larsen museet og vandretur Fyns hoved er gode oplevelser.

Fantastisk område med 250 m. til skøn badestrand, fint stisystem, indbyder til lange gåture

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn privat med pool, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders vurderinger af Sommerhussiden

Nemt og god service. Hjemmesiden er overskuelig, nem at søge på og give mig alle de oplysninger, jeg har brug for at vælge et sted. Vi fandt et sted til 16 personer, som vi godt kunne leje til trods for, at vi er 19, hvoraf 2 er 0 år og 2 er 1 år. De var hurtige til at undersøge, om det kunne lade sig gøre og lave en reservation. Det gav mig tid til at undersøge, om alle i gruppen ønskede det sted. Meget hjælpsomme og imødekommende. Tak

Perfekt :-)

helt ok.

Andre artikler om Fyn

  • Sommerhus Fyn

    Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
    Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.