Lej et sommerhus Fyn 30 personer - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn 30 personer. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.

Lej dit sommerhus Fyn 30 personer her!

Vi har huse til alle, og der er hundrede prisgaranti på dem alle sammen. Derfor er du altid sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Fyn 30 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Fyn 30 personer udgør ikke kun rammerne om en uforglemmelig ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Fyn 30 personer får I jo også adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I læse mere om, hvad andre gæster i denne dejlige del af landet har syntes var spændende at opleve:

Super skønt. Tæt på en dejlig børnevenlig strand. Meget hyggeligt område.

Skøn beliggenhed, lige ned til marinaen, og stranden. Den strand der ligger længst ude på molen, er super, med lavt vand og mulighed for krabbefangeri.

Meget hyggeligt område i kuperet terræn med skov og ikke langt til vandet. Ikke særligt langt til gode indkøbsmuligheder.

Husk badesko. God mulighed for at fange krabber med en snor, klemme og en musling.

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn 30 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Har aldrig været nemmere! Det er jo helt fantastisk, at man bl.a. fra sin iPhone kan bestille et sommerhus, så let som at skrive en sms. Virkelig smukt - tak!

Nemt og enkelt. Supergod hjemmeside. Viser det vi søger og ikke en masse man skal sortere fra.

Rigtig fint.

God, nem og hurtig.

Andre artikler om Fyn

  • Sommerhus Fyn

    Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
    Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.