Lej et sommerhus Fyn 22 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Fyn 22 personer er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Fyn 22 personer her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på dem alle sammen. Derfor kan du altid være sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Fyn 22 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Fyn 22 personer danner ikke kun rammerne om en afslappende ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Fyn 22 personer får I nemlig tillige let adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i området.. Her kan I læse mere om, hvad tidligere feriegæster i denne dejlige del af Danmark har syntes godt om:

Stille og roligt område.

Boligen ligger i et dejligt og hyggelig område med strand til den ene side og Assens Marina til den anden side. Der er få hundrede meter til centrum af Assens by, som er en virkelig hyggelig by med gode butikker. B.la. kan fremhæves en virkelig god håndværksslagter.

Dejlig område med kort afstand til strand og by og havn.

ca. 200 - 300 m til centrum og badestrand.

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn 22 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders vurderinger af Sommerhussiden

Enestående overblik. Sad og søgte lidt for sjov på nettet. Fandt sommerhus-siden og blev inspireret til at kigge nærmere på siden. Det var så let at navigere rundt mellem sommerhusene, at klikke mine tilvalg ind, så de huse jeg ikke ønskede blev valgt fra i et klik. Det er super flotte sommerhuse til rimelige penge - også i sommerhalvåret! Jeg blev revet så meget med, at jeg nu har lejet det fedeste sommerhus i vinterferien. Gå ind på siden og se hvor let det er, jeg er sikker på, at du ender med at leje et sommerhus. God fornøjelse - for sommerhus-siden er en fornøjelse!

Rigtig god hjemmeside, flotte billeder og god søgemaskine. Kan varmt anbefales, især den del med kortet, den har været en hjælp for os.

Perfekt, alt skete elektronisk, og vi fik god respons.

Helt ok, nemt

Andre artikler om Fyn

  • Sommerhus Fyn

    Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
    Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.