Lej et sommerhus Fyn 12 personer - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn 12 personer. Du finder nemt finde det perfekte sommerhus her på siden.

Lej dit sommerhus Fyn 12 personer her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på dem alle. Derfor kan du altid være sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Fyn 12 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Fyn 12 personer skaber ikke alene rammerne om en dejlig ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Fyn 12 personer får I desuden adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I læse mere om, hvad tidligere gæster i denne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Meget stille, roligt og natur skønt område gode muligheder for at gå og løbeTæt på større byer, nemt med lokale indkøbs muligheder

Ok område. Svendborg fantastisk.

meget dejligt område med mange muligheder for aktiviteter inden for kort køreafstand.

Der er ikke sandstrand.Der er siv i vandkanten,derfor en badebro at gå i vandet fra.Der er ingen nabostøj,idet grundene er store.Dog høres hanegal o.l

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn 12 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Dejlig måde at få bestilt sommerhus på. Jeg er fuldt tilfreds med virksomhedens behandling af min bestilling af sommerhus hurtigt og fyldestgørende.

Let overskuelig og alting virker. Sommerhus-siden fungerer upåklageligt.

Rigtig god kundeservice hos sommerhus-siden. Hurtige til at tage telefonen, søde personer i røret og meget hjælpsomme.

helt okay

Andre artikler om Fyn

  • Sommerhus Fyn

    Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
    Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.