Sådan får du et skønt frikvarter
Del
Vælg mellem 450 sommerhuse Destinationer under Blåvand
Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Blåvand på en skøn naturgrund.
Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Blåvand, beliggende på en skøn naturgrund omkranset af træer. Huset bærer præg af, at ejerne løbende sørger for at modernisere dette og de sætter en ære i, at huset fremstår flot til dets gæster. Fra den flotte stue har man adgang til en dejlig stor terrasse. Emne nr. 1031-409
En weekend i et sommerhus er Blåvand er svaret når ferien ikke lige står for døren, og I bare trænger til at komme væk hjemmefra. Nyd den flotte natur, den børnevenlige strand, ta’ en ridetur eller oplev det hele fra toppen af Blåvandshuk Fyr.

Tag i sommerhus Blåvand en weekend og spark rutinerne til hjørne

Tag i sommerhus i Blåvand i en weekend. Sådan lyder svaret til dig, som trænger til en pause fra den daglige travlhed, men har langt til den næste ferie. En weekend i sommerhus i Blåvand er nemlig et ophold i storslået natur og frisk luft ved Vesterhavet.

Og selv om en weekend i sommerhus i Blåvand vil rive dig ud af de vante rammer og placere dig ved Danmarks vestligste punkt, er turen dertil hverken lang som et ondt år eller kostbar som en flyrejse kan være det.

Blåvand ligger en halv times kørsel fra Esbjerg, men føles som en helt anden verden end det hverdagsdanmark, vi alle sammen kender.

Børnevenlig strand

I et sommerhus i Blåvand i en weekend bor man i klitterne ved en af Danmarks bedste strande, som er 15 kilometer lang, bred og bilfri, lige ud til det brusende Vesterhav.

Blåvand Sydstrand er perfekt til badning for store og små. Stranden er beskyttet af det 40 kilometer lange Horns Rev, der holder store bølger og understrømme på afstand og sørger for lavt og børnevenligt badevand.

Blåvand Nordstrand er mere åben, men her kan man til gengæld være heldig at finde i rav. Især efter en periode med vind fra sydøst.

Jagten på rav og andre skatte på stranden kan godt koste tidsfornemmelsen, og pludselig synker solen ned i havet og forvandler himlen til en sanselig palet af violet, rosa og orange.

Rid på hesteryg

De lange, øde strækninger langs vandet er perfekt til lange gå-, cykel- og løbeture eller en ridt på hesteryg. Krikker kan man leje i Blåvand By, der blandt andet også frister med badeland, bowlingcenter og bolsjekogeri.

Kunsthåndværkere som en ravsliber, lysestøbere og glaspustere sætter deres præg på den livlige by, som tillige har en zoo, over 150 butikker samt et væld af cafeer, barer og restauranter.

Mere fred og ro ved et sommerhus i Blåvand i en weekend finder man på den fredede halvø Skallingen med et rigt fugleliv og sæler. Nær Skallingen ligger Blåvandshuk Golfklub samt Tirpitz-stillingen, der sammen med mange andre bunkers på stranden er levn fra Anden Verdenskrig.

Af endnu ældre dato er Blåvands vartegn, Blåvandshuk Fyr fra 1900. Fra toppen af det 39 meter høje tårn venter et storslået panorama.

Den slags er med til at gøre et ophold i et sommerhus i Blåvand til noget helt særligt. Og perfekt til at komme på afstand af hverdagen.

Du finder nemt et lækkert sommerhus til en weekend i Blåvand på Sommerhus-siden.

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand

  Blåvand er et roligt og meget populært sommerhusområde som er beliggende i enestående smuk natur tæt ved halvøen Skallingen. Her finder I en super lækker og børnevenlig sandstrand, spændende butikker samt outlets og spisesteder i Blåvand by.
  Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer i Blåvand.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.