Blåvand i uge 30 er en super skøn oplevelse
Del
Vælg mellem 113 sommerhuse Destinationer under Blåvand
Dejligt sommerhus til 6 personer kun 500 m fra Blåvand by.
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i Blåvand, er ideelt til børnefamilier. Sommerhuset er udstyret med adskillige praktiske faciliteter til både større og mindre børn. Haven har en stor græsplæne, som vil være ideel til bl.a. boldspil. Sommerhuset ligger i rolige omgivelser, godt tilbagetrukket fra trafikken, og alligevel er der kun 500 m til Blåvand by. Emne nr. 130-P32356
I uge 30 summer den ellers søvnige Blåvand by af liv fra de mange feriegæster, der hvert år kommer til. Samtidig viser omgivelserne sig fra deres bedste side. Stranden er meget børnevenlig og naturen med det rige dyreliv er en skøn oplevelse.

Et sommerhus Blåvand uge 30 er ferie på første klasse

Et sommerhus i Blåvand i uge 30 er en skøn oplevelse for hele familien. Den lille by, som til hverdag har omkring 500 indbyggere, er forvandlet til et af de mest eftertragtede områder i det danske ferieland. Torvet, gaderne og de mange butikker summer af liv. Gå på jagt efter et godt tilbud, eller tag en time out på en af cafeerne.

Kig også ind til Blåvand Bolcher, og se hvordan man stadig fremstiller bolcher, slikkepinde og meget mere efter opskrifter der er mere end 150 år gamle. I dag fremstilles der også lækkerier af lakrids og chokolade, så der er alle muligheder for at finde dine helt egne favoritter til den søde tand.

Lige så livligt der er i Blåvand by, lige så fredeligt er der i sommerhusområderne omkring den. De åbne vidder med hede og skov indbyder til gå- og cykelture – og da landets største bestand af kronvildt findes ved Blåvand er der gode muligheder for at se de flotte dyr.

En cykel- eller gåtur kan også føre til det 39 meter høje Blåvandhus Fyr med forrygende udsigter fra toppen. Eller den 14 kilometer lange og sandede halvø Skallingen med sæler og et rigt fugleliv. Ved lavvande kan man gå ud til den ubeboede ø Langli i Ho Bugt.

Blåvand strand er en af de fineste badestrande i Danmark. Den strækker sig over mange kilometer og har det blå flag. Selv om den ligger ved Vesterhavet er vandet meget roligt, fordi stranden ligger i læ af Horns Rev. Nyd solen i det varme sand, byg sandslotte med børnene og se dem soppe og lege i vandkanten.

Jeg har været i sommerhus i Blåvand i uge 30 mange gange. Da jeg senest var der med familien, blæste det overhovedet ikke, så vi kunne spille badminton i haven. Det har jeg aldrig oplevet før i Blåvand. Men det er altid et skønt sted at slappe af.

Blåvand centrum havde en flot samling butikker med noget for enhver smag. Aktiviteter var der nok af. Perfekt ferie sted!

Book dit sommerhus i Blåvand i uge 30 her

Du finder nemt et sommerhus i Blåvand i uge 30 på Sommerhussiden.dk. Her får du nemlig det største udvalg og kan derfor nemt få et overblik over alle de sommerhuse i Blåvand, som er ledige i uge 30.

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Hurtige svar og fint med løbende info.

Det var rigtig godt og meget hurtigt, fin kontakt med udlejningsbureauet.

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand

  Blåvand er et roligt og meget populært sommerhusområde som er beliggende i enestående smuk natur tæt ved halvøen Skallingen. Her finder I en super lækker og børnevenlig sandstrand, spændende butikker samt outlets og spisesteder i Blåvand by.
  Skønt, rummeligt sommerhus i to plan til 10 personer i Blåvand.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.