Musik og kunst i verdensklasse
Del
Vælg mellem 74 sommerhuse Destinationer under Salzburg
Ferielejlighed til 4 personer i Salzburg
Godt udstyret ferielejlighed til 4 personer på 1. sal med balkon - i en bebyggelse med have, en vidunderlig beliggenhed i udkanten af Salzburg. Huset ligger kun 2 km fra byens centrum. Emne nr. 131-ASA667.
Salzburg er mest kendt for sine dejlige skisportssteder, men har også meget andet at byde på. Besøg f.eks. den UNESCO anerkendte by Salzburg med dens mange tårne, kirker og to slotte som troner over byen.

Sommerhus Salzburg – Musik og kunst i verdensklasse

Delstaten Salzburg er kendt af alle der holder af skisport i De Østrigske Alper. Det er nemlig her man finder populære områder som Bad Gastein, Maria Alm, Saalbach og Hinterglemm. Men Salzburg har også meget andet at byde på.

Hovedstaden, som også hedder Salzburg, er således kendt for sin barok-arkitektur, sin historie, og som en adgangsvej til Alperne. Salzburg blev i 1996 optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Byen ligger ved Salzach-flodens bredder ved Alpernes nordlige grænse.

Den tætteste alpetop – den 1.972 m høje Untersberg – ligger kun få kilometer fra byens centrum. Den indre by, eller gamle by, er præget af tårne i barokstil og af mange kirker. Over Salzburg troner de to imponerende slotte Burg Hohenwerfen og Festung Hohensalzburg.

I området finder man to andre mindre bjerge, Mönchsberg og Kapuzinerberg.

Byen ligger ca. 150 km øst for München og ca. 300 km vest for Wien.

I Salzburg kan man opleve et hav af kunst og musik i verdensklasse. Den berømte komponist Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) blev født i byen, hvor man stadig kan se hans barndomshjem.

Festspillene i Salzburg (tysk: Salzburger Festspiele) er en verdenskendt musikfestival, som afholdes hvert år i juli og august.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Salzburg

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Salzburg til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Salzburg på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Salzburg.

Lej sommerhus Salzburg

Hos os er udlejning af sommerhuse Salzburg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Salzburg eller den feriebolig Salzburg som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Salzburg

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når vi taler om sommerhusudlejning Salzburg. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig