Skiferie og afterski for alle
Del
Vælg mellem 75 sommerhuse
Ferielejlighed til 8 personer i Hinterglemm
Direkte ved skipisten i Hinterglemm og tæt på byens centrum ligger dette rummelige ferielejlighed til 8 personer. Dejlig panoramaudsigt over bjergene. Emne nr. 350-AT-5754-04.
Hinterglemm danner sammen med Saalbach Østrigs store skiferie duo og er kendt for sit fantastiske skiterræn til alle niveauer, for sin livlige afterski og for den hyggelige bilfrie bymidte. Sammen med Saalbach kan Hinterglemm byde på 200 km sublime pister og 55 lifter.

Skiferie Hinterglemm – Skiferie og afterski for alle

Hinterglemm var oprindeligt en bondelandsby, men begyndte at ændre karakter i 50erne. Skiløb blev mere og mere populært og det blev startskuddet til en udvikling som man ser resultatet af i dag. Dog har byen på trods af moderne tiltag bevaret sin gammeldags charme.

Der er noget for øvede, men også begyndere og børn har masser af gode og nemme områder at vælge imellem - for ikke at forglemme områdets otte skiskoler.

Her kan I for eksempel se frem til 200 kilometer pister som fordele sig således:

 • 15 kilometer sort
 • 90 kilometer rødt
 • 95 kilometer blåt

Der er installeret omkring 500 snekanoner i området, som også byder på andre aktiviteter som f.eks. skøjteløb.

Kæmpe udbud af hytter til leje Hinterglemm

Vil du sikre dig og familien den bedste hytte eller ferielejliged Hinterglemm til den garanteret laveste pris? Så book familiens hytte Hinterglemm på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af hytter Hinterglemm for enhver pengepung, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis den hytte Hinterglemm, som skal danne rammen om jeres skiferie Hinterglemm.

Lej sommerhus Hinterglemm

Hos os er udlejning af sommerhuse Hinterglemm nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hinterglemm eller den feriebolig Hinterglemm som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Hinterglemm

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Hinterglemm. (Se reglerne).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Salzburg

  Salzburg er mest kendt for sine dejlige skisportssteder, men har også meget andet at byde på. Besøg f.eks. den UNESCO anerkendte by Salzburg med dens mange tårne, kirker og to slotte som troner over byen.
  Ferielejlighed til 4 personer i Salzburg
 2. Sommerhus Østrig

  Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
  Ferielejlighed til 2 personer i Østrig