Udfordringer til alle, suveræn afterski
Del
Vælg mellem 143 sommerhuse
Feriehus til 14 personer i Bad Gastein
Herskabeligt historisk landgods til 14 personer i Bad Gastein, med en boligareal på 220 m² over 3 etager. Sauna i huset. Skianlæg kun 2 km væk. Emne nr. 201-OSB02753F.
Snegaranti, attraktive pister, løjper i alle sværhedsgrader og meget mere kendetegner vinterparadiset Gastein. En skiferie i Bad Gastein er for krop og sjæl: Få adgang til et kæmpe skiområde, pister i den krævende del af farve-skalaen, kasino, afterski i alle kategorier, kurbade og gastronomiske oplevelser.

Skiferie Bad Gastein – Udfordringer til alle, suveræn afterski

Omgivet af den friske bjergluft ligger Bad Gastein midt i nationalparken Hohe Tauern i Salzburg, 1.000 meter over havet. Det karakteristiske bybillede med de vidunderlige bygninger i Jugendstil passer harmonisk ind i omgivelserne.

Her finder man et enestående feriested med et usædvanligt udvalg af muligheder for både afslapning og aktivitet! Sports- og fritidsaktiviteter fuldender kur- und wellnessudbuddet. Slap af, og få ny energi i de seks temaområder i termalbadet Felsentherme, hotellernes egne termalbade, de verdensberømte helbredende miner Gasteiner Heilstollen, et velgørende klima og 17 radonholdige kilder.

Om sommeren finder man i Gastein-dalen attraktive vandre-, løbe- og stavgangsruter, herlige cykel- og motorcykelruter og meget mere i og omkring nationalparken Hohe Tauern.

Her får du overblikket over mængden af hytter til leje Bad Gastein

Vil du være helt sikker på at få den bedste hytte eller ferielejlighed Bad Gastein til den bedste pris? Så bestil familiens hytte Bad Gastein på Sommerhus-siden. Her kan du på et øjeblik finde nøjagtig den hytte, der skal danne rammen om familiens skiferie Bad Gastein.

Lej sommerhus Bad Gastein

Hos os er udlejning af sommerhuse Bad Gastein nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bad Gastein eller den feriebolig Bad Gastein som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Bad Gastein

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når vi taler om udlejning af hytter Bad Gastein. (Se gældende regler).

Det er et klart mål for os at give vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Salzburg

    Salzburg er mest kendt for sine dejlige skisportssteder, men har også meget andet at byde på. Besøg f.eks. den UNESCO anerkendte by Salzburg med dens mange tårne, kirker og to slotte som troner over byen.
    Ferielejlighed til 4 personer i Salzburg
  2. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig