Skiferie i verdensklasse
Del
Vælg mellem 103 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Saalbach
Skøn, veludstyret ferielejlighed til 4 personer i Saalbach, kun 250 m fra svævebanen. Boligarealet er på : 40 m². Emne nr. 250-SAL220.
Saalbach ligger i distriktet Zell am See i den østrigske delstat Salzburg. Byen er velkendt for sine mange muligheder indenfor skiløb og andre vintersportsgrene og har et tredelt pisteområde bestående af Saalbach, Hinterglemm og Leogang.

Skiferie Saalbach – Skiferie i verdensklasse

Tag til skiløb i verdensklasse, enestående afterski og en skøn atmosfære på første parket. Nyd Saalbachs komplette skiområde med fantastisk natur, alle tænkelige faciliteter, pister i samtlige sværhedsgrader og ekstranumre, som en 7 km lang piste ved Schattberg Ost med en højdeforskel på 1.100 m.

Snowboard og off-piste er naturligvis også muligt på en skiferie i Saalbach. Der er over 70 hyggelige Alms i terrænet og du må ikke snyde dig selv for den verdensberømte klassisk afterski på Hinterhag Alm.

Området, som byen Saalbach er en del af, er et større skicirkus hvor du vil føle dig godt underholdt. Herfra har alle mulighed for at boltre sig på over 200 km varierende, lange og brede pister. Flere af alpetoppene når 2000 meters højde, hvilket sikre gode forhold, selv når solen skinner fra en skyfri himmel.

En absolut fordel ved dette store sammenhængende område er, at der altid findes en vej ned, både for erfarne, begyndere og børn. - Det bilfrie centrum tilbyder østrigsk charme, ekstravagant loungestemning og prisbelønnet afterskiing. Hen på eftermiddagen fyldes gaderne af glade feriegæster der kan besøge de mange butikker eller fejre dagens bedrifter.

Her får du overblikket over mængden af hytter til leje Saalbach

Vil du være sikker på at finde din drømme hytte eller ferielejlighed Saalbach til den bedste pris? Så bestil familiens hytte Saalbach på Sommerhus-siden. Her kan du på et øjeblik finde nøjagtig den hytte, der sikrer jer en afslappet skiferie Saalbach.

Lej sommerhus Saalbach

Hos os er udlejning af sommerhuse Saalbach nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Saalbach eller den feriebolig Saalbach som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Saalbach

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Saalbach. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Salzburg

    Salzburg er mest kendt for sine dejlige skisportssteder, men har også meget andet at byde på. Besøg f.eks. den UNESCO anerkendte by Salzburg med dens mange tårne, kirker og to slotte som troner over byen.
    Ferielejlighed til 4 personer i Salzburg
  2. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig