Børnenes skiparadis
Del
Vælg mellem 229 sommerhuse
Ferielejlighed til 5 personer i Maria Alm
Dejlig ferielejlighed til 5 personer i Maria Alm, med syvendt altan og flot udsigt over bjergene og skiområdet. Whirlpool og sauna i huset. Emne nr. 350-AT-5761-27.
Børnenes absolutte paradis i Alperne: Maria Alm er smukt beliggende i dejlige rolige omgivelser. Skiområdet er på hele 150 km pister, så der er udfordringer nok for alle. Maria Alm er med årene blevet kendt som det perfekte sted for familier.

Skiferie Maria Alm – Børnenes skiparadis

For nybegyndere og familier med små børn, er det ideelt at starte i Natrunområdet. Her kan man køre på ski til Abergliften eller tage skibussen fra Maria Alm til Aberg, hvilket ikke tager mere end 5 minutter.

Pisterne er overvejende lette til middelsvære, men herudover findes der samtidig et udvalg røde og sorte pister, så de mere rutinerede skiløbere udfordres. Grunden til, at området er ideelt for familier er, at man kan udnytte hele området uden at risikere at skulle ned af en sort pist.

Efter endt skidag venter hyggelige Maria Alm by med mange livlige afterski-steder og dejlige restauranter. Foretrækker man at slappe af, kan dette gøres på en af byens charmerende caféer, eller man kan tage på shoppingtur til nærliggende Saalfelden.

På trods af byens store udvikling har Maria Alm bevaret sin oprindelige charme og hygge og har noget at byde på for enhver smag.

Få overblikket over udvalget af hytter til leje Maria Alm

Vil du være helt sikker på at få den bedste hytte eller ferielejlighed Maria Alm til den bedste pris? Så skal du leje familiens hytte Maria Alm på Sommerhus-siden. Her kan du på få minutter finde præcis den hytte, der sikrer jer en afslappet skiferie Maria Alm.

Lej sommerhus Maria Alm

Hos os er udlejning af sommerhuse Maria Alm nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Maria Alm eller den feriebolig Maria Alm som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Maria Alm

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til udlejning af hytter Maria Alm. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Salzburg

    Salzburg er mest kendt for sine dejlige skisportssteder, men har også meget andet at byde på. Besøg f.eks. den UNESCO anerkendte by Salzburg med dens mange tårne, kirker og to slotte som troner over byen.
    Ferielejlighed til 4 personer i Salzburg
  2. Sommerhus Østrig

    Østrig er et meget eftertragtet rejsemål hele året rundt. Om vinteren forvandler sneen Alperne til et eldorado for skiløbere. Om sommeren bliver vandet i de før tilfrosne bjergsøer så lunt at man sagtens kan bade i dem. Der er eminente muligheder for vandreture og masser af kultur oplevelser i byerne.
    Ferielejlighed til 2 personer i Østrig