Lej et sommerhus Fanø privat vestervejen - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fanø privat vestervejen. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus hos os.

Lej dit sommerhus Fanø privat vestervejen her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Fanø privat vestervejen hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Fanø privat vestervejen udgør ikke alene rammerne om et ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Fanø privat vestervejen får I desuden adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Herunder kan I læse mere om, hvad tidligere feriegæster i denne dejlige del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Området er ideelt til både sønderho og nordby et must at have cykler med det er et godt område og beliggenhed til dette.

Tæt ved hyggelig by med godt miljø.

Vi kan anbefale Hans & Grethe's Creperie på Hovedgaden i Nordby. Lækre mad- og dessertpandekager og rigtig hyggelig og smilende betjening. Vi fik både kiks til hunden og opskrifter på pandekagerne. Hundeskoven er et lille indhegnet område, hvor hunden må gå frit. Lidt svært at finde, men ligger ved Pælebjerg og skovlegepladsen. God afveksling til havet og blæsten. Mange klatretræer, så der er også aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Og sidst, men ikke mindst, Nørby Kro. Vi kunne næsten ingen brugeranmeldelser finde på Fanø's restauranter, så vi tog chancen med Nørby Kro. Og det var så lækkert! Hyggelig og stilfuld restaurant med utrolig god service og en venlig tjener. Der sættes en ære i god atmosfære og mad af høj kvalitet. Vi fik kylling på spyd og svampesuppen til forret, og den smørstegte rødspætte til hovedret. Det var helt fantastisk og kan kun anbefales for lidt.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fanø privat vestervejen, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Til at forstå. Overskuelighed er nøgleordet. Har googlet den del på de forskellige sider, men sommerhus-siden.dk var den mest overskuelige og lige til. Derudover var det dem med de mest rimelige priser.

Jeg synes de er rigtig søde og rare på kontoret

Det virker bare!!!

Problemfrit forløb

Andre artikler om Fanø

 • Feriehus Fanø Bad

  Et feriehus Fanø Bad er den fuldendte ramme om en afslappende ferie sammen med familie eller venner.
  Emne nr. 121-28-4096
 • Feriebolig Fanø Bad

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et feriebolig Fanø Bad. Du kan uden videre finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 121-28-4231
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.