Lej et sommerhus Fanø 10 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Fanø 10 personer er den fuldendte ramme om alle tiders ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Fanø 10 personer her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på dem alle sammen. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Fanø 10 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Fanø 10 personer danner ikke alene rammerne om et skønt ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Fanø 10 personer får I nemlig også nem adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Her kan I læse mere om, hvad andre gæster i denne del af Danmark har syntes godt om:

Tæt ved hyggelig by med godt miljø.

Vi kan anbefale Hans & Grethe's Creperie på Hovedgaden i Nordby. Lækre mad- og dessertpandekager og rigtig hyggelig og smilende betjening. Vi fik både kiks til hunden og opskrifter på pandekagerne. Hundeskoven er et lille indhegnet område, hvor hunden må gå frit. Lidt svært at finde, men ligger ved Pælebjerg og skovlegepladsen. God afveksling til havet og blæsten. Mange klatretræer, så der er også aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Og sidst, men ikke mindst, Nørby Kro. Vi kunne næsten ingen brugeranmeldelser finde på Fanø's restauranter, så vi tog chancen med Nørby Kro. Og det var så lækkert! Hyggelig og stilfuld restaurant med utrolig god service og en venlig tjener. Der sættes en ære i god atmosfære og mad af høj kvalitet. Vi fik kylling på spyd og svampesuppen til forret, og den smørstegte rødspætte til hovedret. Det var helt fantastisk og kan kun anbefales for lidt.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fanø 10 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Fin

Godt

Hurtige svar og fint med løbende info

Fungerede helt fint.

Andre artikler om Fanø

 • Feriehus Fanø Bad

  Et feriehus Fanø Bad er den fuldendte ramme om en afslappende ferie sammen med familie eller venner.
  Emne nr. 121-28-4096
 • Feriebolig Fanø Bad

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et feriebolig Fanø Bad. Du kan uden videre finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 121-28-4231
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.